Esküvői bélyegző az eredeti lakodalom záloga

Az esküvői bélyegző egy apró érdekes részlete a lakodalomnak, amely egyediséget kölcsönöz az esküvői dekorációnak, valamint a lakodalom összes elemét összekovácsolja. Az életben is a legfontosabb dokumentumok alá vannak írva és le vannak bélyegezve.

Hangsúlyozza ki élete eme nagy eseményének fontosságát – ez a döntés egy életre szól. Ahová csak néz mindenhonnan ez köszön vissza. Az esküvői bélyegzőnek köszönhetően vendégei is érezni fogják a nap egységét és fontosságát.

Esküvői bélyegző az eredeti

Mi a Pamas cégnél azon vagyunk, hogy ezeknek az elvárásoknak is meg tudjunk felelni.

Az esküvői dekorációk eredetisége

Kínálatunkban több fajta bélyegző is megtalálható. A legkedveltebbek a kerek esküvői bélyegzők 40mm átmérővel. Rendelhetők téglalap alakú esküvői bélyegzők is. A bélyegezőhöz vásárolható bélyegzőpárna is ami megadja a bélyegző színét. A leggyakrabban használt szín  a fekete, mivel az minden felületen jól látható. További színek: kék, piros, zöld és barna. Az aktuális kínálatunkat weboldalunkon tekintheti meg. A megfelelő szín kiválasztásával összhangot teremthet az esküvői dekoráció színével.

A bélyegzőt elegáns fa tartóval kínáljuk.

 

A bélyegzők gyártása során 2 féle technológiát használunk. Az első időigényesebb gyártási folyamat folyékon polymérből. Ettől jóval gyorsabb és modernebb a lézeres kivágás speciális gumiból.

Minden részlet számít

Az esküvői bélyegzővel lebélyegezheti a meghívót tartalmazó borítékot. Az ülésrendet, asztalszámot, ültetőkártyákat. A dekorációra szánt szalvétát, menüt, a palackra ragasztott címkét.

 

Az esküvői vendégkönyvet is díszítheti a bélyegzőnk. Dobozok az esküvői ajándékkal, köszönő ajándékok, a sütis  dobozok mind mind olyan lehetőségek, melyeken ott viríthat az egyedi bélyegzőnk.

Egyszerűen csak „odacsapunk“ a bélyegzővel és máris mindenki képben lesz.

Részletek teszik egyedivé az esküvőt.

Ha Ön is egyike azoknak, akik az esküvőjükön tökéletességre, egyediségre és egységre vágynak mi támogatjuk elképzelését. Elkészítjük esküvői meghívóját, az ültetőkártyákat, esküvői menüt, címkéket a palackra, az esküvői vendégkönyvet, ültetési rendet. Mindezeket részleteiben tökéletesen egymáshoz hangolva bizonyosságot szolgáltatva vendégeinek, hogy a megfelelő helyen vannak.

Esküvői bélyegző az eredeti

Termékeink= Az Ön esküvői választása

Tekintse meg az esküvői bélyegzőink kínálatát és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt. Ha kérdése van írjon a pamas@pamas.hu címre vagy telefonáljon a 33/501-210 telefonszámra.

Szeretné megvalósítani azon elképzeléseit a részletekről, amelyek felejthetetlenné, egésszé egyesítik az esküvő napját? Örömmel mutatjuk be Önnek termékeinket melyeket Önnel közösen készítünk el.

 

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyon meg vagyok elégedve a rendelésemmel. Gyors kiszállítás, minőségi meghívó. Pontosan olyan mint a képen. Köszönjük! :)
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség