Magán jellegű újévi képeslapok az Ön családjának

Karácsonyi üdvözlet családja és szerettei részére. Az online szerkesztő segítségével elkészítheti a saját karácsonyi képeslapját.

A karácsony a család ünnepe is, amikor az asztalnál vagy a fenyőfa körül összegyűlünk. Az öröm időszaka mert találkozunk a családtagokkal barátokkal. A nosztalgiázás időszaka és a jövő tervezése. Mit hoz az új év. A karácsony hagyományának elengedhetetlen része a karácsonyi képeslap.

A karácsonyt és szentestét megelőző  időszakot kellemessé tehetjük barátaink ismerőseink részére, küldjön számukra karácsonyi képeslapot, bizonyítva ezzel, hogy gondol rájuk.

A magán jellegű karácsonyi képeslapok a december első napjainak elengedhetetlen részét képezik.

Egyszerű módja annak, hogy tudassa barátaival, ismerőseivel törődik velük, fontosak az Ön számára és szeretné  jókívánságait tudatni velük.

Talán még Ön is emlészik arra az időszakra, amikor szüleink, nagyszüleink a karácsonyi képeslapot a vitrin üvegje mögé tették. Sőt lehet, hogy még most is így tesznek. Számukra ez a darab papír sokat jelent. Ennek alapján tudják, hogy van aki gondol rájuk, még akkor is ha nincs velük.

Elevenítse fel ezt a szép szokást és lepje meg családját, szeretteit karácsonyi képeslappal.

Magán jellegű újévi képeslapok 2020/2021

A magán jellegű újévi képeslapokat a 2020/2021-es évre internetes oldalunkon tekintheti meg

A nyitható vagy inkább kártyás képeslap nyerte el tetszését? Mindkettőt megtalálhatja kínálatunkban.

Nézzen körül internetes oldalunkon. Van miből választani  – különböző motívumok, szimbólumok, egyszerű illusztrációktól kezdve az összetettebb, gazdag díszítésűn át egészen a giccsesig. Ön mindenképpen a legjobbat fogja választani

Ezen kívül az arany, réz vagy ezüst színű nyomtatás igazi csillogást ad a képeslapnak. A modern gyártási technológiának köszönhetően lesz az Ön képeslapja igazán tökéletes

4 lépés az Ön karácsonyi üdvözletéhez

Magán jellegű újévi képeslapok az Ön családjának

Az új technológiáknak köszönhetően új lehetőségek adódnak a karácsonyi képeslapok gyártását illetően. Egyik újdonságunk az online szerkesztő, mely segítségével egyszerűen létrehozhatja a saját karácsonyi képeslapját saját fényképei felhasználásával.

A karácsonyi képeslap megtervezéséhez elegendő ha a következő 4 lépést betartja

  1. Válassza ki a karácsonyi képeslap motívumát és színét
  2. Az online szerkesztőbe írja meg a szöveget vagy a jókívánságot és helyezze el a mintába saját fényképét.
  3.  Módosítson, változtasson ha kell. Változtasson a betű típusán, színén, nagyságán a legjobb eredmény elérése érdekében.
  4. A kész grafikai tervet helyezze a kosárba és rendelje meg a szükséges mennyiséget.

Egyszerűen, gyorsany, otthona kényelméből szinte játékosan saját fantáziájára bízva készítheti el az idei karácsonyi üdvözletet.

Rezerváljon egy estét és készítse el az örömmel, melegséggel, a karácsony hangulatával  teli egyedi karácsonyi képesalapját

A képeslapokat póstával is elküldheti, vagy személyesen átadhatja a karácsonyi ajándékkel együtt.

Ingyenes minta

Nem tud dönteni? Nem tudja elképzelni hogy is fog majd élőben kinézni a képeslap?

Erre is kínálunk megoldást. Rendelje meg az Ön képeslapjának mintáját és győződjön meg a végeredményről.

 Céges karácsonyi képeslapok

Céges karácsonyi képeslapokat szokott küldeni de még nem rendelte meg?

Tegye meg most! Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő motívumot, változtasson benne az online szerkesztő segítségével, írja meg a szöveget, helyezze el a cégi logót és rendelje meg.

Évente több ezer cég kívánságának teszünk eleget ami több 100.000 karácsonyi és újévi képeslapot jelent az egész világon.

Ügyfelei, üzleti partnerei is minden bizonnyal szívesen fogadják majd  az Öntől érkező karácsonyi jókívánságokat.

Rendelje meg a saját karácsonyi képeslapját

Meg vagyunk róla győződve, hogy a papír alapú karácsonyi képeslapoknak mindig is megvolt a maguk varázsa.

Már több mint 25 éve foglalkozunk a képeslapok gyártásával. Hiszünk benne, hogy ez idő alatt minden egyes képeslapunk a meglepetésen kívül örömöt is okozott.

Erről Önt is szeretnénk meggyőzni. Válasszon motívumot, helyezze be a saját fényképét karácsonyi jókívánságát. A nyomtatást bízza ránk. Küldje el szeretteinek, barátainak, ismerőseinek és várja a reakciójukat.

Bármilyen felemerülő kérdés esetén írjon nekünk a pamas@pamas.hu címre, vagy keressen minket telefonon a 06 33 501-210 telefonszámon.

A karácsonyról elmondhatjuk, hogy ilyenkor az álmok és a vágyak valóra válnak. Talán egy gondolat formájában is akár, melyet a karácsonyi képeslapra írunk.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyon meg vagyok elégedve a rendelésemmel. Gyors kiszállítás, minőségi meghívó. Pontosan olyan mint a képen. Köszönjük! :)
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség