Az első közös könyv

Mi mutatkozik meg leginkább egy esküvőn? Mi az amit nem tudunk egy esküvőn befolyásolni annak ellenére, hogy készültünk rá?

 

Esküvő a nagy érzelmek színhelye

Mi mutatkozik meg leginkább egy esküvőn? Mi az amit nem tudunk egy esküvőn befolyásolni annak ellenére, hogy készültünk rá?

 

Érzelmek, érzelmek, érzelmek. A készülődéskor inkább hallgatunk róla.

Az esküvő a túláradó érzelmek  helyszíne. A nagy nap minden egyes részletét megtervezhetjük precízen, átgondoltan a  legapróbb részletekig. De mi van az érzésekkel? Azokat nem lehet tervezni. Maguktól jönnek. Megismételhetetlenül és megállíthatatlanul.

Hogyan őrizzük meg mégis az esküvő után? Volna rá ötletünk – esküvői vendégköny.

Hiteles élmények és érzelmek könyve

Az esküvői vendégkönyvet leginkább úgy képzelhetjük el mint egy hiteles élményeket tartalmazó albumot. Amit vendégei Önnel együtt tapasztalnak átélnek az esküvőn és az adott pillanatban Önnek nincs rá ideje, hogy ezt meghallgassa. A gondolatok, érzelmek nem vesznek el hiszen megörökíthetjük az esküvői vendégkönyvben.

Használja ki azt a pillanatot amikor éppen szünetet tartanának vendégeink, mert nem fényképeszkednek, vagy éppen nem táncolnak és már a menüt is elfogyasztották. Ez lehet az a pillanat amikor a két család tagjai közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Esküvői vendégkönyveink

A csillogós arany színnel nyomtatott esküvői vendégkönyvet a 2020/2021 esküvői szezon újdonságaként mutatjuk be. 2 méretben készül. A könyv, mivel 100 oldalt tartalmaz elegendő felülettel rendelkezik.

A fehér színű diszkrét dizájn a csillogós arany színű szövegnek köszönhetően válik igazán elegánssá. Válassza ki a szöveget mi szerepeljen a fedőlapon és készítse el kedvesével együtt az első közös könyvet.

Adjon vendégeinek lehetőséget, hogy kifejezhessék  a nagy napon Önnel közösen átélt érzelmeket. Hadd írják meg mi volt a lélegzetelállító, mi csalt könnyeket a szemükbe.

Rendeljen esküvői vendégkönyvet, kényeztesse magát azon emberek kellemes emlékeivel, akik Önnel együtt részesei voltak a nagy napnak.

Az egyedi esküvő titka a részletekben rejlik

Ha Ön is egyike azoknak, akik az esküvőjükön tökéletességre, egyediségre és egységre vágynak mi támogatjuk elképzelését. Elkészítjük esküvői meghívóját, az ültetőkártyákat, esküvői menüt, címkéket a palackra, az esküvői vendégkönyvet, ültetési rendet. Mindezeket részleteiben tökéletesen egymáshoz hangolva bizonyosságot szolgáltatva vendégeinek, hogy a megfelelő helyen vannak.

közös könyv

Termékeink= Az Ön esküvői választása

 

Szeretné megvalósítani azon elképzeléseit a részletekről, amelyek felejthetetlenné, egésszé egyesítik az esküvő napját? Örömmel mutatjuk be Önnek nyomtatott termékeinket melyeket Önnel közösen készítünk el.

 

.Keressen minket írásban a pamas@pamas.hu címen vagy telefonáljon a 33/400-479 –es számra. Böngésszen az on-line szerkesztőben.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség