Baba születési értesítő

Baba születési értesítő

Baba születési értesítő

Tudassa mindenkivel a nagy csodát! Értesítse családtagjait az új jövevény érkezéséről! Az esküvő és a baba születése a legnagyszerűbb események egyike az ember életében. Ösztozzon örömében barátaival, ismerőseivel küldjön részükre baba születési értesítőt. Kifejezheti egyben köszönetét is azoknak, akik segítő kezet nyújtottak a terhesség alatt. Kínálatunkban külön található a kisfiú és kislány valamint iker baba születési értesítő. Termékeinket kiváló minőségű grafikai kivitelezés és nyomtatás jellemzi. Természetesen minőségi papírok angol, német és francia gyártóktól.

Hogyan készítsünk baba születési értesítőt?

Profi értesítőt készíthet saját tetszése, egyedi elképzelése szerint az on-line szerkesztő programunkban. Próbálkozzon bátran és szinte játszva megalkothatja egyedi értesítőjét. Időszűkében van, nem ér rá? Segítünk! Képzett grafikus kollágáink elkészítik Ön helyett, majd a látványtervet elküldik megtekintésre. Az értesítőre saját fényképet is elhelyezhet. Természetesen a betű nagysága, típusa vagy színe szabadon választható. Ha elkészült a végeredményt 3D-ben megtekintheti, ez szintén része a szerkesztő programnak.

Hogyan készítsünk baba születési értesítőt?
Ingyenes minta

Ingyenes minta

Baba születési értesítőt szeretne rendelni de bizonytalan, nem tudja milyen lesz élőben? Segítünk Önnek, rendeljen ingyenes mintát, melynek segítségével meggyőződhet a papír a grafika és a nyomtatás minőségéről. A minták a mi saját mintáink, azokon a szöveg nem változtatható. Amennyiben mégis a saját szöveget vagy grafikát szeretné megtekinteni –  javaslatunk a következő. Rendeljen minimális mennyiséget. Ha elégedett lesz a végeredménnyel megrendelheti a komplett mennyiséget. Jó szórakozást az értesítő létrehozásához!

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyon meg vagyok elégedve a rendelésemmel. Gyors kiszállítás, minőségi meghívó. Pontosan olyan mint a képen. Köszönjük! :)
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség