Lepje meg a gyerekeket, és készítsen meghívót egy gyermekpartira!

Gyermeke számára tervez ünnepi összejövetelt? Szeretné meghívni a kis barátokat, barátnőket? Jó ötlet, de adja meg a módját! Készítsen nyomtatott meghívót! Az apróságok biztosan örülni fognak és gyermeke számára is kellemes meglepetés lesz. Weboldalunkon különböző minták közül választhat, sőt saját elképzelése szerint módosíthatja is azokat lázba hozva a meghívottakat. Ne felejtse el feltüntetni a helyszínt, dátumot és időpontot. Egy jó fénykép biztosan érdekes kiegészítője lenne a meghívónak. A jól sikerül gyerekzsúr emlékét mindig felidézi az emlékbe eltett meghívó.

Lepje meg a gyerekeket, és készítsen meghívót egy gyermekpartira!
Készítsen meghívót a bulira saját stílusa szerint !

Készítsen meghívót a bulira saját stílusa szerint !

Hogy kezdjünk neki? Válasszon egy Önnek leginkább tetsző mintát. Az oldalunkon található szerkesztő program segítségével Ön saját szöveget írhat és fényképeket másolhat be. A szöveg módosítható grafikailag, pld. a betűk nagysága, betű típusa annak színe. A fénykép szintén módosítható. Próbálja ki a lehetőségeket. Amikor úgy érzi kész nem kíván további módosításokat eszközölni megtekinteheti 3D ábrázolásban a kész mintát, majd  meg is rendelheti azokat. Mi azt minőségi papírokra kinyomtatjuk és futárral eljuttatjuk Önnek.

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyon meg vagyok elégedve a rendelésemmel. Gyors kiszállítás, minőségi meghívó. Pontosan olyan mint a képen. Köszönjük! :)
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség