Lepje meg a gyerekeket, és készítsen meghívót egy gyermekpartira!

Gyermeke számára tervez ünnepi összejövetelt? Szeretné meghívni a kis barátokat, barátnőket? Jó ötlet, de adja meg a módját! Készítsen nyomtatott meghívót! Az apróságok biztosan örülni fognak és gyermeke számára is kellemes meglepetés lesz. Weboldalunkon különböző minták közül választhat, sőt saját elképzelése szerint módosíthatja is azokat lázba hozva a meghívottakat. Ne felejtse el feltüntetni a helyszínt, dátumot és időpontot. Egy jó fénykép biztosan érdekes kiegészítője lenne a meghívónak. A jól sikerül gyerekzsúr emlékét mindig felidézi az emlékbe eltett meghívó.

Lepje meg a gyerekeket, és készítsen meghívót egy gyermekpartira!
Készítsen meghívót a bulira saját stílusa szerint !

Készítsen meghívót a bulira saját stílusa szerint !

Hogy kezdjünk neki? Válasszon egy Önnek leginkább tetsző mintát. Az oldalunkon található szerkesztő program segítségével Ön saját szöveget írhat és fényképeket másolhat be. A szöveg módosítható grafikailag, pld. a betűk nagysága, betű típusa annak színe. A fénykép szintén módosítható. Próbálja ki a lehetőségeket. Amikor úgy érzi kész nem kíván további módosításokat eszközölni megtekinteheti 3D ábrázolásban a kész mintát, majd  meg is rendelheti azokat. Mi azt minőségi papírokra kinyomtatjuk és futárral eljuttatjuk Önnek.

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Vendégkönyvet rendeltünk az esküvőnkre. Nagyon igényes, precíz kivitelezés . A csomagolásnál, figyelnek arra, hogy a termék ne sérüljön a szállítás alatt. Mindenkinek ajánlom őket. ***
20. 02. 2023
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek letten. Sokkal szebbek élőben, mint a képeken voltak. Prémium minőségű papír és gyártás. Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Teljes mértékben tudom ajánlani mindenkinek.
30. 03. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség