Meghívó a 30-as születésnapra

A 30-as születésnapi buli előkészületeivel foglalkozik és szeretné hogy minden jól sikerüljön? Ne felejtse el nyomtatott meghívóval meghívni vendégeit. Nálunk ezt egyszerűen megoldhatja. Weboldalunkon több minta, stílus közül válogathat. Helyezzen be a legmegfelelőbbhöz fényképet, egyedi szöveget és a szép születésnapi meghívó máris kész. A kész mintát 3D nézetben meg is tekintheti teljes pompájában.

Meghívó a 30-as születésnapra
Egyszerű és gyors megrendelés

Egyszerű és gyors megrendelés

Elfelejtette megrendelni meghívóit és most gyorsan szüksége volna rá? Nálunk ez nem probléma. Bármelyik minta alapján pár perc alatt elkészítheti saját egyedi meghívóját, mi pedig  a lehető leggyorsabban elkészítjük és szerződött futárcéggel elküldjük az egész világon bárhová.

Otthon vagy vendéglőben?

Gyakorta felmerül a kérdés, odahaza ünnepeljünk vagy vendéglőben? Ha otthon, akkor nem árt bebiztosítani pár ügyes személyt akik ügyelnek arra hogy minden flottul működjön. Vendéglő esetében olyan helyet válasszunk amit ismerünk, amivel már van tapasztalatunk. Az étlapot a meghívottak ízléséhez igazíthatjuk vagy maradhatunk a klasszikus ételeknél. Gondoskodjunk előre a parkolási helyekről is.

Otthon vagy vendéglőben?
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Vendégkönyvet rendeltünk az esküvőnkre. Nagyon igényes, precíz kivitelezés . A csomagolásnál, figyelnek arra, hogy a termék ne sérüljön a szállítás alatt. Mindenkinek ajánlom őket. ***
20. 02. 2023
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek letten. Sokkal szebbek élőben, mint a képeken voltak. Prémium minőségű papír és gyártás. Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Teljes mértékben tudom ajánlani mindenkinek.
30. 03. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség