Meghívó az 50-es születésnapra

Az 50-es születésnap az egyik legnagyobb, a legtöbb meghívott vendéggel történő akciók egyike. Kollégákat, barátokat rokonokat ismerősöket hívunk meg, aki fontosak számunkra. Ossza meg velük az örömöt amit érez. Természetesn egy ilyen nagyszabású rendezvény komoly előkészületeket igényel és a kivitelezésre sem árt odafigyelni. Stílusosan és elegánsan hívjuk meg vendégeinket. Erre az eseményre kimondottan 50-es meghívókat kínálunk egyedi elképzelések alapján. Az online szerkesztő segítségével Ön is elkészítheti egyedi 50-es meghívóját.

Meghívó az 50-es születésnapra
Tegyen jó benyomást nyomtatott meghívóval.

Tegyen jó benyomást nyomtatott meghívóval.

Barátainkat meghívhatjuk sms, email vagy Facebook segítségével is. De nem volna jobb ha valami kézzel fogható meghívónk volna? A nyomtatott meghívó jó benyomást kelt és el lehet tenni emlékbe is. Kínálatunkban sok exkluzív papír található és választható. Csillogós fehér, gyöngyházfényű zöld? Visszafogott krém színű? Ön dönt a saját egyéni ízlése alapján. A döntést megkönnyítendő, mintát küldünk.

Hogyan tervezzünk meghívót az 50-re?

Szeretné meghívni barátait a kerek évforduló megünneplésére? Egy ilyen jelentős esemény elegáns meghívót igényel, amit weboldalunkon nagyon gyorsan online el tud készíteni. Pár percet vesz csak igénybe és megvalósíthatja elképzelését. Csak önön múlik hogy egyszerűt vagy valami pompásabbat választ. Ha probléma merülne fel vagy kérdése volna grafikus kollégáink segítenek.

Hogyan tervezzünk meghívót az 50-re?
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Vendégkönyvet rendeltünk az esküvőnkre. Nagyon igényes, precíz kivitelezés . A csomagolásnál, figyelnek arra, hogy a termék ne sérüljön a szállítás alatt. Mindenkinek ajánlom őket. ***
20. 02. 2023
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek letten. Sokkal szebbek élőben, mint a képeken voltak. Prémium minőségű papír és gyártás. Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Teljes mértékben tudom ajánlani mindenkinek.
30. 03. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség