Az esküvői termékeink kínálatából nagy népszerűségnek örvendenek :

Válasszon kívánsága szerint

  • Színe
  • Stílus
  • Ár
    Všetky
  • Szűrő megszüntetése

Esküvői ültetőkártyák

Szeretné elkerülni a káoszt eskövőjén? Tapasztalt már olyat, hogy egyszerre többen toporogtak egy asztal körül és nem tudták ki hová üljön? Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében előre tervezze el kit hová szeretne ültetni. Vegye latba a hagyományokat és a vendégek fontossági sorrendjét. A hasznosságon kívül az ültetőkártya egyben elegáns kiegészítője is a lakodalmi asztalnak. A kártyák többféle formájúk lehetnek. Lehet egyszerű kártya vagy dupla, melyeket bármilyen segítség nélkül állítva helyezhetünk el az asztalon. A dizájn szerelmeseinek ajánljuk a lézerrel valódi kőbe gravírozott ültetőket. Az ültetőkártyák nyomtatás nélkül is rendelhetők. Olcsóbb ugyan, de a neveket kézzel fog kelleni beírni vagy másik cégnél megnyomtatni.

Esküvői ültetőkártyák
Minek alapján ültessük vendégeinket az esküvői asztalhoz

Minek alapján ültessük vendégeinket az esküvői asztalhoz

A következő sorokban  néhány hasznos tanáccsal, ötlettel szeretnénk szolgálni, hogy az ültetési rend összeállítása egyszerűbb legyen. Az ifjú pár a terem legjobban látható részén foglal mindig helyet. A menyasszony a vőlegény jobbján. Mellettük a szülők és a keresztszülők. Ha a lehetőségek engedik akkor a vőfélyt is a közelbe ültetjük, hogy szemmel tarthassa az eseményeket. Az új pár közelében foglalnak helyet a legközelebbi családtagok testvérek, tanúk, nagyszülők koszorúslányok is. Régebben a vendégeket hosszú asztalokhoz ültették egymással szemben az aszalok elhelyezése „E„ alakban volt. Ma már inkább a kerek asztalok a divatosak, melyek bensőséges légkört teremtenek az asztalnál ülő vendégek között.

Mikor kell ültetőkártyákat rendelni?

 

Javasoljuk az esküvői meghívót pár hónappal a nagy nap előtt megrendelni. Az esküvői ültetőkártyára is ez érvényes, főleg ha nyomtatás nélkül készül és utólag kézzel írjuk rá a neveket. Ezzel szemben a nyomtatott ültetőkártyák rendelése esetén már tisztában kell lennünk  a vendégek névsorával. Még egy jótanács! Mindig legyen rezerva, rendeljen pár darab ültetőt üresen! Ha az utolsó pillanatban jönne még vendég, könnyen rá lehet írni a nevét.

Mikor kell ültetőkártyákat rendelni?
Ingyenes minta

Ingyenes minta

Bizonytalan, hogy az Ön által választott ültetőkártya megfelel e majd minden szempontból? Szeretné megtekinteni a papír minőségét? Az ingyenes minta minden bizonnyal eloszlatja kétségeit és segít a döntésben. Ahány monitor az annyi színárnyalatot mutathat. Ha weboldalunkról rendel a színek kissé eltolódhatnak. Ezért jó a kézzel tapintható termék megtekintése. Részünkről semmi probléma igényeljen ingyenes mintát.

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Értékelés 5/5
Pár napja megérkezett a rendelés! Gyönyörű! Azt kaptuk amit kértünk! Gyorsan, precízen dolgoznak! Nagyon elégedettek vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
12. 06. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség