Meghívó a 60-as születésnapra

Meghívó a 60-as születésnapra

Az 60-as születésnap az egyik legnagyobb, a legtöbb meghívott vendéggel történő akciók egyike. Kollégákat, barátokat rokonokat ismerősöket hívunk meg, aki fontosak számunkra. Nem egyszerű meghívni a vendégeket mi ebben segíteni tudunk. Weboldalunkon megtekintheti mintáinkat melyeket kimondottan a 60-as születésnepi meghívásra terveztünk. Személyesebbé és még egyedibbé tehetjük a meghívót ha fényképeket is fog tartalmazni az élet korábbi szakaszából.

Fénykép a 60-as meghívón

Használja ki a fénykép elhelyezésének lehetőségét a meghívón. Személyre szólóbb lesz és garantált a meglepetés. Sokan el is teszik majd emlékbe. Felmérések alapján tudjuk hogy a fényképes meghívók sokkal értékesebbek a meghívottak részére. Ön se habozzon, készítsen fényképes meghívót. Csak pár perc és kész.

Fénykép a 60-as meghívón
Ajándék a 60. születésnapra

Ajándék a 60. születésnapra

Időben gondoljunk az ajándékozásra, ne hagyjuk azt az utolsó pillanatra. Döntsünk helyesen, mivel is szerezhetnénk örömet az ünnepeltnek. Minőségi karóra, nem túl hivalkodó ékszer, egy üveg finom bor…bármi legyen is az, biztosan sokáig megmarad a születésnapos emlékezetében. Nem hiányozhat a szép virágcsokor sem és hozzá tartozó kézzel írott jókívánság. Vigyázzunk a vices, élcelődős ajándékokkal. Nem tudhatjuk előre nem lesz e belőle sértődés.

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Vendégkönyvet rendeltünk az esküvőnkre. Nagyon igényes, precíz kivitelezés . A csomagolásnál, figyelnek arra, hogy a termék ne sérüljön a szállítás alatt. Mindenkinek ajánlom őket. ***
20. 02. 2023
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek letten. Sokkal szebbek élőben, mint a képeken voltak. Prémium minőségű papír és gyártás. Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Teljes mértékben tudom ajánlani mindenkinek.
30. 03. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség