Az Ön esküvői meghívóját az Ön által kiválasztott színnel nyomtatjuk ki. Az egyszerűség kedvéért a színeket felosztottuk a nyomtatási technológia alapján. Minden egyes technológia esetében megnézheti a színes menüt, és kattintással megtekintheti a különböző papírszíneket.

A gyártási technológiákról itt tudhat meg többet.
Betű színe

Betű színe

Szöveg Esküvői meghívó vagy más termék készítése közben több lehetőség van a betű színének  kiválasztására. Figyelni kell arra, hogy milyen lapra esik a választás. Modern vagy romantikus az adott lap. Egy romantikus esküvői meghívó esetén szebb az arany vagy az ezüst szín. Ha a baba születéséről  szóló értesítőt szeretne küldeni, akkor vidámabb színeket tanácsos használni. Fontos odafigyelni a betűk méretére is, mert ha a betűk kicsik és halvány a színük, akkor az értesítő szövege nehezen olvasható lesz. A szerkesztő segítségével könnyen kipróbálható lesz, hogy a kiválasztott mintára melyik szín a legmegfelelőbb.

Milyen színekkel lehet nyomtatani?

Cégünk különböző nyomtatási technológiákkal nyomtat, s minden eljárásnál mások a lehetőségek. A legkedveltebb eljárás a hőhatású eljárás- termofóliás nyomtatás, mert csak ez a módszer képes arra, hogy az arany és az ezüst szín is eredeti, fényes legyen. Igen érdekes a termografikus eljárás. Ekkor a betű kidomborodik a papír síkjából és ha megérintjük, akkor műanyag a tapintása. Legkedveltebb a barna termografikus betű.

Milyen színekkel lehet nyomtatani?
Ingyenes minta

Ingyenes minta

Bizonytalan a színek valódiságával kapcsolatosan? Van megoldás, rendeljen tőlünk ingyenes mintát. Ahány monitor annyi féle árnyalatot mutathat, ezért jó megoldás a minta amely valós állapotában mutatja be a nyomtáts színét. Legyen szó karácsonyi képeslapról, esküvői meghívóról a végeredmény a fontos, főleg ha a színeket más dekorációval szeretnénk egybe hangolni.

 

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyszerű kommunikáció jellemzi a céget, és nagyszerű minőség jellemzi Őket. Mi évről évre velük dolgozunk. :)
22. 12. 2021
Értékelés 5/5
Kiváló!
29. 12. 2021

Fizetési lehetőségek

Szállítási költség