Az Ön esküvői meghívóját az Ön által kiválasztott színnel nyomtatjuk ki. Az egyszerűség kedvéért a színeket felosztottuk a nyomtatási technológia alapján. Minden egyes technológia esetében megnézheti a színes menüt, és kattintással megtekintheti a különböző papírszíneket.

A gyártási technológiákról itt tudhat meg többet.
Betű színe

Betű színe

Akár az esküvői meghívó és egyéb termékek elkészítése közben lehetőségük van a betűk színének kiválasztására. Érdemes azonban körültekintően eljárni ebben az esetben annak érdekében, hogy a végeredmény valóban olyan legyen, amelyre vágytak.

Figyeljenek a lap minőségére és típusára. A romantikus esküvői meghívók esetében az arany vagy ezüst betűszín lehet domináns és szemet gyönyörködtető, a gyermek születéséről szóló értesítő esetén azonban már inkább a vidámabb színeket javasoljuk.

A betű mérete sem elhanyagolható szempont. Amennyiben a betűk mérete kicsi és színük is halvány,  a kártyán, meghívón szereplő szöveg nehezen válik olvashatóvá. A szöveg és így a betűk színének és méretének meghatározásában és elkészítésében nagy segítséget jelenthet a szerkesztőnk, mellyel ingyenesen megszerkesztheti, változtathatja és alakíthatja a betűk méretét, típusát és színét is.

Milyen színekkel lehet nyomtatani?

Cégünk különböző nyomtatási technológiákkal nyomtat, s minden eljárásnál mások a lehetőségek. A legkedveltebb eljárás a hőhatású eljárás- termofóliás nyomtatás, mert csak ez a módszer képes arra, hogy az arany és az ezüst szín is eredeti, fényes legyen. Igen érdekes a termografikus eljárás. Ekkor a betű kidomborodik a papír síkjából és ha megérintjük, akkor műanyag a tapintása. Legkedveltebb a barna termografikus betű.

Milyen színekkel lehet nyomtatani?
Ingyenes minta

Ingyenes minta

Bizonytalan a színek valódiságával kapcsolatosan? Van megoldás, rendeljen tőlünk ingyenes mintát. Ahány monitor annyi féle árnyalatot mutathat, ezért jó megoldás a minta amely valós állapotában mutatja be a nyomtáts színét. Legyen szó karácsonyi képeslapról, esküvői meghívóról a végeredmény a fontos, főleg ha a színeket más dekorációval szeretnénk egybe hangolni.

 

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 4/5
Rendes volt
21. 08. 2023
Értékelés 5/5
A rendelési folyamat egyszerű és letisztult. Gyors kiszállítás (5 munkanapon belül), igényes munka.
12. 09. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség