70-es születésnapra készülődik a család?

70-es születésnapra készülődik a család?

Ha nagyszabású ünnepségre szeretné meghívni a rokonságot  meglepheti az ünnepeltet és a vendégeket is a 70-es születésnapra szánt meghívóval. Nem igényel nagy erőfeszítést az elkészítése. Az ünnepelt is örülni fog az elegáns meghívónak. Nagyon egyszerű az egész. Válasszon mintáink közül melyeke évek szerint kategorizáltunk. Válassza ki az önnek leginkább megfelelőt. Javasoljuk a fénykép beillesztését. Ettől válik a meghívő igazán személyessé és egyedivé.

Program a 70 születésnapon

Minden ünnepségen így a 70-es bulin is nem árt ha előre átgondoljuk az események sorrendjét. Természetesen a programot az ünneplés jellegéhez és a vendégek összetételéhez kell igazítani. Nem biztos hogy mindenki szeretne táncolni, énekelni. Biztosan lesznek olyan vendégek akik inkáb csöndben a múltra emlékezve szeretnének ünnepelni. Ennek fényében kell összállítani a zenei produkciót is. Ne kelljen állandóan a CD-t keresni, számokat válogatni. Időnként ha lankad a hangulat nem árt bedobni valami játékot amivel újból felpezsdíthetjük a vendégeket. Vegye a fáradtságot, gondolja át mert megéri.

Program a 70 születésnapon
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Vendégkönyvet rendeltünk az esküvőnkre. Nagyon igényes, precíz kivitelezés . A csomagolásnál, figyelnek arra, hogy a termék ne sérüljön a szállítás alatt. Mindenkinek ajánlom őket. ***
20. 02. 2023
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek letten. Sokkal szebbek élőben, mint a képeken voltak. Prémium minőségű papír és gyártás. Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Teljes mértékben tudom ajánlani mindenkinek.
30. 03. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség