70-es születésnapra készülődik a család?

70-es születésnapra készülődik a család?

Ha nagyszabású ünnepségre szeretné meghívni a rokonságot  meglepheti az ünnepeltet és a vendégeket is a 70-es születésnapra szánt meghívóval. Nem igényel nagy erőfeszítést az elkészítése. Az ünnepelt is örülni fog az elegáns meghívónak. Nagyon egyszerű az egész. Válasszon mintáink közül melyeke évek szerint kategorizáltunk. Válassza ki az önnek leginkább megfelelőt. Javasoljuk a fénykép beillesztését. Ettől válik a meghívő igazán személyessé és egyedivé.

Program a 70 születésnapon

Minden ünnepségen így a 70-es bulin is nem árt ha előre átgondoljuk az események sorrendjét. Természetesen a programot az ünneplés jellegéhez és a vendégek összetételéhez kell igazítani. Nem biztos hogy mindenki szeretne táncolni, énekelni. Biztosan lesznek olyan vendégek akik inkáb csöndben a múltra emlékezve szeretnének ünnepelni. Ennek fényében kell összállítani a zenei produkciót is. Ne kelljen állandóan a CD-t keresni, számokat válogatni. Időnként ha lankad a hangulat nem árt bedobni valami játékot amivel újból felpezsdíthetjük a vendégeket. Vegye a fáradtságot, gondolja át mert megéri.

Program a 70 születésnapon
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Az eredménnyel meg vagyunk elégedve. Csak annyit sérelmezek, hogy nem lehetett Őket elérni. Íram nekik hogy mikor fog érkezni a meghívó, és csak annyi választ kaptam, hogy akkor ami a megrendeléskor megjelent. Lehet nem tudta a válaszadó, hogy oda nem volt odaírva semmi!!! A meghívót magunk szerkesztettük, de ez nem kezdőknek való. Az eredmény nagyon jó lett.
30. 01. 2024
Értékelés 5/5
1 hét alatt megérkeztek a termékek, gyönyörű meghívókat kaptunk.
20. 02. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség