A szalagokkal díszített meghívók esetében a szalag színe, szélessége  változtatható, amint ezt az alábbi minták is mutatják. Amennyiben egy másik szalag nyerte el a tetszését, ki szeretné cserélni, kérjük adja meg a szalag kódját és ezt a változtatást szíveskedjen feltüntetni a megjegyzés mezőbe megrendeléskor!

 

5mm széles szalagok esküvői meghívókhoz

A szalagok színe enyhe eltérést mutathat a monitor színeihez képest

7mm széles szalagok esküvői meghívókhoz

A szalagok színe enyhe eltérést mutathat a monitor színeihez képest

24mm széles szalagok esküvői meghívókhoz

A szalagok színe enyhe eltérést mutathat a monitor színeihez képest.

40mm széles szalagok esküvői meghívókhoz

A szalagok színe enyhe eltérést mutathat a monitor színeihez képest.

Esküvői szalagok

A romantikus esküvői meghívókat gyakran díszítik szalagok. Tapasztalatból tudjuk, hogy a szalag egyediséggel és eleganciával ruházza fel a meghívót. Kollekciónkban különböző színű, méretű szalagok találhatók. A leggyakrabban használt típus a kétoldalú, európai gyártóktól. A szalag színét az esküvői meghívó típusa szerint választjuk meg, legyen az modern vagy akár romantikus. A szalag szélessége szintén fontos lehet. A visszafogottabb színű szalagok lehetnek szélesebbek, míg az erős színek esetében inkább a vékony szalagok mutatnak jól. Ha nem annyira sürgős a meghívó elkészítése, egyedi színeket is be tudunk szerezni – ez általában 10 napot vesz igénybe. Az Ön által megvásárolt szalagot is használni tudjuk.

Esküvői szalagok
Esküvői meghívók összeállítása

Esküvői meghívók összeállítása

Gyakorta olvasni különböző fórumokon, hogy a menyasszony milyen kedvező áron rendelt esküvői meghívót a neten látott kép alapján. A meglepetés akkor érte, amikor a meghívót saját magának kellett összeállítania. Nálunk ez nem fordulhat elő! Valamennyi meghívónkat komplett összeállítva küldjük úgy, ahogy az a képen látszik. Szépen elegánsan megkötni egy masnit nem is annyira egyszerű, mint ahogy az első látásra tűnik. Szabad kézzel nekünk se menne, egyszerű ám, de nagyszerű eszközök állnak rendelkezésünkre. A minőséségről győződjön meg a rólunk írt referenciákban.

 

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Pár napja megérkeztek a meghívók! Gyönyörűek! Azt kaptuk amit kértünk! Gyorsan, precízen dolgoznak! Nagyon elégedettek vagyunk a meghívókkal! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
22. 02. 2021
Értékelés 5/5
Minden szuper. Csak így tovább.
22. 02. 2021

Fizetési lehetőségek

Szállítási költség