A gravírozott LED lámpa modern és rendkívül elegáns lámpa, amely a legmodernebb technológiákkal készül.

A lámpa belsejében modern LED technológia található, amely világos és egyenletes fényeloszlást biztosít. A LED-lámpák emellett nagyon energiahatékonyak, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek. Energiatakarékos  és kíméli a környezetet is.

A gravírozott LED lámpát tetszés szerint  otthonának különböző helyiségeiben használhatja, például nappaliban, hálószobában vagy dolgozószobában. Ez a lámpa nagyszerű ajándék lehet mindenkinek, aki értékeli a modern világítás szépségét és funkcionalitását.

A nevekkel vagy más szöveggel gravírozott lámpa nagyszerű módja bármilyen évforduló vagy egy személyes esemény megünneplésének.

A nevek vagy szövegek gravírozása  lézeres technológia segítségével, a felületbe való égetéssel történik. Ennek köszönhetően az eredmény tartós, esztétikus és szép. A gravírozott szöveg lehet például az ünnepelt neve,  évforduló dátuma és helye, fontos idézetek vagy más személyes üzenetek.

Ezek a lámpák különféle eseményekre alkalmasak. Díszíthetik az esküvői asztalt. Ajándék gyanánt feldobhatják otthonunkat pld. évfordulók, születésnapok, házassági évfordulók, ballagások vagy más fontos események alkalmával. Kiváló ajándékok barátoknak, családtagoknak vagy kollégáknak, akik értékelik az eredeti és személyes ajándékokat.

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Meg voltam elégedve
11. 11. 2023
Értékelés 5/5
Teljes mértékben elégedett vagyok.
23. 11. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség