Luxus névjegykártyák

Bemutatkozás névjegykártyákkal

A névjegykártyák, ahogyan ma ismerjük őket, a látogató kártyák és kereskedelmi kártyák összefonódásával keletkeztek. Ma már egy üzleti vállakozás névjegykártya nélkül elképzelhetetlen.

Az első névjegykártyákat Kínában elkezdték használni , pontosabban látogató kártyák voltak melyek hírnökei voltak a különleges vendégek érkezésének. Szolgák vitték és a vendég rangját is képviselték. Európába jóval később jutottak el, és itt már névjegykártyaként használták. Bármelyik nyomda készíthet Önnek közönséges névjegykártyákat, vagy jobb minőségű otthoni felszereléssel is kinyomtathatja azokat. De ha névjegykártyájával szeretné lenyűgözni környezetét és bemutatni önmagát valamint cégét, akkor a nyomtatást bízza egy igazán profi cégre, amely különféle technológiák segítségével tud névjegykártyákat készíteni. Ha ügyfelének, üzleti partnerének vagy csak egy ismerősének  exkluzív névjegykártyát nyújt  át, vastag papírra, lézerrel vagy 3D nyomtatással nyomtatva, akkor hatás nem marad el.

Bemutatkozás névjegykártyákkal
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyon meg vagyok elégedve a rendelésemmel. Gyors kiszállítás, minőségi meghívó. Pontosan olyan mint a képen. Köszönjük! :)
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség