Karácsonyi képeslapok

Kedvezményeink

Miért rendeljen cégünktől?

  • Csodálatos dizájn
  • Eredeti arany színű nyomtatás
  • Összeállítás az árban
  • Pozitív értékelés
BLOG

Ihletek

Technológia

A gyönyörű esküvői meghívóknak kivételes technológiára van szükségük

Karácsonyi képeslapok

Karácsonyi képeslapok

A karácsonyi vagy újévi  képeslapokat az ünnepek alkalmával szoktuk küldeni barátoknak, családtagoknak ismerősöknek, a cégek üzleti partnereiknek. Ez a hagyomány már több mint 100 évre tekint vissza. A személyes üdvözlet is gyakorta képeslap formájában történik. A dizájn különböző lehet. Vannak akik a vallási motívumokat részesítik előnyben, mások saját szöveggel, képpel látják el. A céges képeslapok esetében feltüntetésre kerülhet a cég által gyártott  termék vagy a szolgáltatás megnevezése.  A címzett minden bizonnyal örülni fog, hogy az ünnepek alkalmával megemlékeznek róla.

Milyenek a Pamas képeslapjai?

Cégünk 25 éve foglalkozik karácsonyi képeslapok gyártásával. Bátran kijelenthetjük, hogy termékeink egész Európában a legszebbek közé tartoznak. Évente  több ezer cég megrendelésének teszünk eleget. Megrendelőnk között nemzetközi multinacionális vállalatok, politikai pártok, vállakozások , állami cégek vannak. Minden egyes megrendelőnknek igyekszünk a maximumot nyújtani.

Milyenek a Pamas képeslapjai?
Miért pont a Pamastól vegyünk karácsonyi képeslapot?

Miért pont a Pamastól vegyünk karácsonyi képeslapot?

Kollekciónkat évről évre megújítjuk az aktuális trendek, elvárások szerint. Sok kollégánk dolgozik azon, hogy a tervezőasztalról csak a legjobb, legszebb képeslap jusson el a vásárlóhoz. Minden egyes termékünk esetében teszteljük a színek kombinációját és a felhasználásra kerülő alapanyagokat. Csak azok, amelyek fennmaradnak a rostán, juthatnak el vásárlóinkhoz.

Mitől különlegesek a Pamas képeslapok?

Elsősorban a felhasznált gyártási technológia révén. A különleges több színű nyomtatási fóliák,melyek közül kiemelten előkelő helyet foglalnak el az arany, ezüst és réz színek. További nagy kedvenc a gyöngyházfényű fehér. A fóliás nyomtatást kiemelkedőbbé teszi a dombornyomásos eljárás valamint az elegáns kiegészítők – Swarovski kristályok, szalagok. Minden egyes termékünk jellemzője Hand Made (kézzel készített). A gyártás  összetett folyamat,  minden  egyes darab 5-6 x megy át a gyártási soron. Számunkra a legfontosabb a végeredmény, annak pedig tökéletesnek kell lennie!

Mitől különlegesek  a Pamas képeslapok?

Fedezze fel 2024-es karácsonyi és újévi képeslapok kollekcióját!

Közelegnek az év legszebb ünnepei, mi pedig valami különlegességgel készültünk Önöknek! 2024-ben lehetőséget kínálunk, hogy meglepje szeretteit és barátait eredeti és egyedi karácsonyi, újévi képeslapokkal .

 

Karácsonyi üdvözletek:

A karácsonyi üdvözlet több, mint pusztán szavak sokasága – ezek érzések és kívánságok szeretteinek, kollégáinak, üzleti partnereinek. Karácsonyi képeslapos kollekciónk a klasszikustól a modernig sokféle mintát kínál, így kiválaszthatja azt, amelyikkel a legjobban kifejezheti jókívánságait, köszönetét.

Újévi képeslapok: Kezdje az évet stílusosan és optimistán

Közeleg a 2024-es év. Új év, új lehetőségek és kezdetek tárháza. Miért ne örökíthetné meg ezeket az érzéseket gyönyörű újévi képeslapok formájában? Minden egyes termékünk gondosan átgondolt, kidolgozott hogy örömet és vidámságot okozzon.

 

 

Fedezze fel 2024-es karácsonyi és újévi képeslapok kollekcióját!
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Pontos, figyelmes
24. 06. 2024
Értékelés 5/5
Sajnos elrontottam a rendelésem az online tervezőben, és bár azonnal észrevettem, a terméket már legyártották mire e-mailem olvasásra került. Megkértem a Pamast, hogy javítsák a hibát . Mivel már kész volt a termék így elsőre nemleges választ kaptam, de végül addicionális költség nélkül korrigálták a hiányzó elemet, és azt kaptuk, amit megálmodtunk. Még egyszer szeretném megköszönni az együttműködésüket.
09. 07. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség