Történetünk

Rólunk

A PAMAS cég megalakulásakor mint egyéni vállalkozás indult, majd később, ahogy bővült a termékeink iránti kereslet, céggé alakult. Így jött létre a Pamas Trenčín s.r.o., melynek leányvállalata a Pamas Hungary is. Már több mint 25 éve, s azóta nyomtatással foglalkozunk.

2007-től fokozatosan terjeszkedni kezdtünk a környező államokban. Fokozatosan nyitottuk meg leányvállalatainkat Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban és Németországban egyaránt. Termékeink nagyon sikeresek, melyekről a kiállítások is tanúskodnak. Sikereket értünk el a Pozsonyban, Nyitrán, Kassán, Prágában, Brünnben, Budapetsen, Stuttgartban, Bécsben, Münchenben és Zürichben megrendezett kiállításokon.

A kezdetekben szalagavatói és promóciós értesítőket nyomtattunk. Ezt követően főleg esküvői meghívók és karácsonyi üdvözlőlapok gyártásával kezdtünk foglalkozni. Ez a két termék cégünk fő profilja. Esküvői meghívóink minden városban megtalálhatók viszonteladóinknál az esküvői ruhaszalonokban vagy a nyomdákban.

A megrendelőink elvárásai mindig nőnek, s ezért mi is úgy döntöttünk, hogy egy új weboldalt készítünk, mely innovatív külsővel rendelkezik megkönnyítve ezzel a rendelést megrendelőinknek. A weboldal részét képezi a kiemelt minőségű grafikai szerkesztő program is, mely lehetőséget nyújt a megrendelőinknek arra, hogy az adott terméket az elvárásaikhoz mérten módosítani tudják.

Termékeink kínálata bővülni fog ünnepi eseményre szóló meghívókkal és kisbaba születéséről szóló értesítőkkel.

A nyomtatási technológiák tökéletesítése is folyamatosan zajlik, s kínálatunkban megtalálható  a termofóliás nyomtatás, dombornyomás és a termográfia is. A lézervágott termékeink is nagyon sikeresek.

 

Termékeink ismételten elnyerték az Arany Pecsét díjat.

Bízunk benne, hogy Önök is elégedett ügyfeleink lesznek!

 

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 4/5
Rendes volt
21. 08. 2023
Értékelés 5/5
A rendelési folyamat egyszerű és letisztult. Gyors kiszállítás (5 munkanapon belül), igényes munka.
12. 09. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség