Esküvő

Amit kínálunk

Miért érdemes a Pamastól rendelni?

  • Gyönyörű minták
  • Eredeti arany színű nyomtatás
  • Az összeállítást az ár tartalmazza
  • Pozitív visszajelzések
BLOG

Inspirációk

Technológiák

A szép esküvői meghívók különleges nyomtatási technológiákkal készülnek.

Különleges esküvői meghívók

Az esküvő az egyik legszebb esemény az ember életében. Tudassa ezt az örömteli eseményt elegáns esküvői meghívókkal.  A meghívók tükrözik az ember stílusát és személyiségét. Ha a luxus meghívókat szeretik, akkor a brossal ellátott meghívókat ajánljuk. Egy kicsit egyszerűbbek a masnival ellátott esküvői meghívók. Ha valóban egyedi meghívókat szeretnének, akkor a fényképes esküvői meghívókat ajánljuk. Ezzel a meghívók  valóban egyediek lesznek. Közkedveltek a nem mindennapi képekkel ellátott meghívók, melyeken speciális öltözetben (búvárruhában, korhű jelmezben), különös helyszíneken ( hőlégballonban, víz alatt, kiránduláson, hintán) vagy vicces kiegészítőkkel szerepelnek a párok a képeken.

Különleges esküvői meghívók
Éljen az ingyenes minta igénylésének lehetőségével!

Éljen az ingyenes minta igénylésének lehetőségével!

Az interneten történő rendelés esetén megeshet, hogy a megrendelt termék képe nem felel meg a valóságnak. Ezért is tanácsoljuk a minta megrendelését. Cégünknél ez ingyenes. A megérkezését követően mindenki maga döntheti el, hogy megfelel e az elképzelésnek. Az esküvői meghívóinkat összeállítva küldjük, tehát a minta minősége előzetesen mutatja a komplett megrendelés minőségét. A meghívók összeállítása kézzel történik, a mi meghívóinkat megilleti a Hand Made jelző. Minden apró részletre ügyelünk, melyet többször ellenőrzünk.

Új online esküvői szerkesztő!

Szívesen kísérleteznek? Szeretnék elkészíteni ez egyedi, saját stílusú esküvői meghívókat? A grafikai szerkesztő programunkat Önöknek ajánljuk. A szerkesztő program egyszerűen működik, melynek segítségével a kiválasztott minta az egyedi elképzelésekhez igazítható. Használhatják mintáinkat, melyekre saját kép is helyezhető. Szabadon kiválasztható a személyiséghez leginkább passzoló betűtípus is. Inspirációként használhatók az esküvői szövegek és az idézetek is. Hogyan is működik? A kínálatunkból kiválasztható a minta, amely tetszik Önöknek. Némelyeknél megtekinthetők a színminták is. A kiválasztott mintát ezután lehet szerkeszteni, képet behelyezni, beírni az egyedi szöveget, betűtípust és betűszínt választani. Tessék megpróbálni áthelyezni, szerkeszteni! Készítsék el azt, ami Önöknek tetszik. Nem mindennapi meghívót szeretnének? Helyezzenek el nem mindennapi képet!

Új online esküvői szerkesztő!
Esküvői szettek

Esküvői szettek

Szeretnék, ha minden azonos stílusú lenne? Akkor jó helyen jár. Kínálatunkban megtalálják az esküvői szetteket, ami azt jelenti, hogy minden kártya azonos stílust képvisel. Az esküvői szett a következő termékekből állhat: Esküvői meghívók, vacsorakártyák, esküvői menü kártya, esküvői ültetőkártya, esküvői bélyegző, címkék üvegre, esküvői ültetési rend, esküvői vendégkönyv. Nem kell mindent egyszerre megrendelni. Elsősorban a meghívók és az értesítők a fontosak. Ezeket általában 6 hónappal az esküvő előtt szokás rendelni, legkésőbb 2 hónappal az esküvő előtt. Az ültetőkártyákat és a menü kártyákat csak azt követően tanácsos megrendelni, ha már megtörtént a meghívottak visszajelzése és az esküvői menü is összeállt. Ezeknek legkésőbb az esküvő előtt 3 héttel tanácsos elkészülni. Nem jó az utolsó pillanatra hagyni és feleslegesen idegeskedni emiatt.

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Értékelés 5/5
Pár napja megérkezett a rendelés! Gyönyörű! Azt kaptuk amit kértünk! Gyorsan, precízen dolgoznak! Nagyon elégedettek vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
12. 06. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség