Hogyan válasszunk szalagot a meghívóra?

A kínálat bőséges, nehéz lehet a választás. Mindenkinek más az ízlése, elképzelése. Az az igazán hozzánk illő esküvői meghívó, amely már első ránézésre vonzónak tűnik.

Az esküvői meghívókat, főleg a romantikus stílust képviselőket gyakran díszítik szalagok. Tapasztalatból tudjuk, hogy a szalag exkluzív és egyben egyedi jelleggel ruházza fel a meghívót. Kínálatunkban többféle szalag is megtalálható, leggyakrabban a kétoldalas szaténokat  használjuk. A szalag színét a meghívó stílusához hangoljuk, legyen az modern vagy romatikus. Ön tetszőlegesen kiválaszthatja azt, amelyik elnyeri a tetszését, vagy amelyik legjobban illik az asztali dekorációhoz, terem díszítéséhez. A szalag szélessége szintén fontos tényező. Lágyabb színek esetében ajánlott a széles, míg ellenkező esetben a keskenyebb. Kínálatunk a  különböző szélességű és színű termékekből állandó jellegű. Amennyiben Önnek nem sietős, egyedi kéréseknek is eleget tudunk tenni. Ez eseten azonban a megrendelés lebonyolítása további 10 nappal meghosszabbodik! További lehetőség, hogy a szalagot Ön vásárolja meg.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség