Tudjuk, mennyire bonyolult online meghívókat és egyéb, ehhez kapcsolódó kiegészítőket rendelni, látatlanban. Épp ezért, hogy megkönnyítsük a döntést, bármely típusból kétféle mintát küldünk, ingyen, Magyarország területén belül.  Az ingyenes minták tekintetében az alábbi két lehetőséget kínáljuk:

 

 

 1. Minta az Önök adatai nélkül: Ez esetben az Önöknek leginkább tetsző esküvői meghívót helyezze a kedvencek közé, és innen megrendelhetik az ingyenes mintát is. Ebben az esetben a meghívó színét, papír minőségét, textúráját és tapintását tapasztalhatják meg, megkönnyítve ezzel a választás lehetőségét. Tekintettel arra, hogy két minta jár ingyen, így érdemes még egyet kiválasztani a kínálatból, hogy könnyebb és egyértelműbb döntés születhessen.

 

2.Minta az Önök adataival: Amennyiben a már végleges tervből, az Önök adataival szeretnék a mintát, ennek sincs akadálya. Amennyiben ezt a lehetőséget választják, a szerkesztő programunk segítségével szerkesszék meg a kívánt szöveget, majd helyezzenek egy darabot a kosárba az elkészült meghívóból. Ebben az esetben a minta 1225 forintba kerül, plusz a szállítási költség, mely 2925 forint.

Ezt a minta rendelését csak színes nyomtatással tudjuk vállalni. Speciális nyomtatási eljárás, mint például a csillogó arany fólia megtekintéséhez a fenti 1. lehetőséget válasszák.

 

 

Ingyenes minta rendelése

Ingyenes minta rendelése

  éljen az ingyenes minta rendelésének lehetőségével

  Cégünknek legfontosabb a megrendelőink elégedettsége. Ahhoz, hogy olyan terméket kapjanak, amely megelégedettséggel tölti el őket, szükség van arra, hogy megtekinthessék a papír, nyomtatás minőségét, illetve az egész meghívó összhatását. Mivel a rendelés weboldalon történik, s minden monitornak más a színbeli beállítása, mi azt tanácsoljuk, hogy éljenek az ingyenes minták küldésének lehetőségével. A kézhez kapott meghívó minőségéről saját maguk meggyőződhetnek.

  éljen az ingyenes minta rendelésének lehetőségével
  Hogyan rendelhető az ingyenes minta?

  Hogyan rendelhető az ingyenes minta?

  Esküvői meghívót vagy ünnepségre meghívót szeretne rendelni? Nem tudja melyiket válassza? Rendeljen cégünktől  ingyenes mintadarabot. Elegendő megadni a postázási címet és a minták cikkszámát és mi ingyenesen elküldjük a mintákat, hogy meggyőződhessen azok minőségéről. 2 db ingyenes minta igénylése lehetséges előre megnyomtatott mintaszöveggel.

  Összeállítás az árban

  Ha cégünktől ingyenes mintadarabot rendel, s ezt követően megrendelést is küld, például karácsonyi képeslapra, akkor azok is összeállítva érkeznek majd Önhöz éppúgy, mint a mintadarab. Sokszor megesik, hogy a megrendelő rendel például esküvői meghívót masnival, s a csomagban a meghívót és a szalagot külön küldik, melyet a megrendelőnek kell összeállítani. Nálunk ha például a karácsonyi üdvözlőlap Swarovsky kristállyal díszített, akkor azok fel lesznek ragasztva, úgy mint a mintán is.

  Összeállítás az árban
  Rólunk mondják

  Független vélemények

  Értékelés 5/5
  Nagyon meg vagyok elégedve a rendelésemmel. Gyors kiszállítás, minőségi meghívó. Pontosan olyan mint a képen. Köszönjük! :)
  01. 04. 2024
  Értékelés 5/5
  Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
  01. 04. 2024
  Fizetési lehetőségek
  Szállítási költség