Ingyenes mintadarab Cégünknél lehetőség van ingyenes mintadarabok rendelésére, melyeket Magyarország területén belül ingyenesen küldünk. Ez a lehetőség arra szolgál, hogy  megtekintsék termékeink minőségét. Ingyenesen 2 db minta igényelhető.

Az alábbi 2 lehetőséget kínáljuk fel:

1, Minta az Önök adatai nélkül – Azokat a mintákat, melyek tetszenek Önöknek mentsék el a kedvencek közé, majd innen a kedvencek közül lehetőség nyílik az ingyenes minta igénylésének. Ezek a minták szöveget nem tartalmaznak, vagy katalógusszöveggel vannak. Az itt található megrendelőlap is használható.

2, Minta az Önök adataival – A saját adatokkal rendelkező meghívót mindenki elkészítheti a tervező programunkban. Ha az elkészült terv megfelelő, akkor kosárba kell helyezni, mint 1 darabra szóló rendelést. Az ilyen minta ára 1 300,- Ft plusz postaköltség. A megrendeléshez egy 1 500,- Ft kedvezményre jogosító kupont mellékelünk, melyet 15 000 Ft feletti rendelés esetén lehet beváltani. Ennél a típusú rendelésnél 2, ( az Önök adataival) nem lehetséges ingyenes minta rendelése speciális technológiákkal készült nyomtatás esetén, ilyen a termofóliás arany. Ez esetben csak az 1. típusú minta rendelhető.

Ingyenes minta rendelése

Ingyenes minta rendelése

éljen az ingyenes minta rendelésének lehetőségével

Cégünknek legfontosabb a megrendelőink elégedettsége. Ahhoz, hogy olyan terméket kapjanak, amely megelégedettséggel tölti el őket, szükség van arra, hogy megtekinthessék a papír, nyomtatás minőségét, illetve az egész meghívó összhatását. Mivel a rendelés weboldalon történik, s minden monitornak más a színbeli beállítása, mi azt tanácsoljuk, hogy éljenek az ingyenes minták küldésének lehetőségével. A kézhez kapott meghívó minőségéről saját maguk meggyőződhetnek.

éljen az ingyenes minta rendelésének lehetőségével
Hogyan rendelhető az ingyenes minta?

Hogyan rendelhető az ingyenes minta?

Esküvői meghívót vagy ünnepségre meghívót szeretne rendelni? Nem tudja melyiket válassza? Rendeljen cégünktől  ingyenes mintadarabot. Elegendő megadni a postázási címet és a minták cikkszámát és mi ingyenesen elküldjük a mintákat, hogy meggyőződhessen azok minőségéről. 2 db ingyenes minta igénylése lehetséges előre megnyomtatott mintaszöveggel.

Összeállítás az árban

Ha cégünktől ingyenes mintadarabot rendel, s ezt követően megrendelést is küld, például karácsonyi képeslapra, akkor azok is összeállítva érkeznek majd Önhöz éppúgy, mint a mintadarab. Sokszor megesik, hogy a megrendelő rendel például esküvői meghívót masnival, s a csomagban a meghívót és a szalagot külön küldik, melyet a megrendelőnek kell összeállítani. Nálunk ha például a karácsonyi üdvözlőlap Swarovsky kristállyal díszített, akkor azok fel lesznek ragasztva, úgy mint a mintán is.

Összeállítás az árban
Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Pár napja megérkeztek a meghívók! Gyönyörűek! Azt kaptuk amit kértünk! Gyorsan, precízen dolgoznak! Nagyon elégedettek vagyunk a meghívókkal! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
22. 02. 2021
Értékelés 5/5
Minden szuper. Csak így tovább.
22. 02. 2021

Fizetési lehetőségek

Szállítási költség