Ingyenes minták. Cégünk, hogy megkönnyítse leendő ügyfelei részére a döntést felkínálja az ingyenes minta rendelésének lehetőségét Magyarország egész területén. A minta segítségével meggyőződhet a papír és a nyomtatás minőségéről. 2 mintát küldünk ingyenesen.

A következő lehetőségeket kínáljuk:

 

  1. Minta az Ön adatai nélkül – az önnek leginkább tetsző esküvői meghívót helyezze a kedvencek közé, majd innen megrendelheti a mintát is. A meghívó szöveg nélküli vagy az általunk használt szöveget fogja tartalmazni.
  2. Minta az Ön adataival – az esküvői meghívó szövegét Ön szerkeszti meg. Ha elégedett az eredménnyel helyezze azt a kosárba mint ha 1 darabot rendelne. Ehhez a mintához plusz 1.225 Ft és 2028 Ft. szállítási költséget számolunk fel.

Az ilyen típusú minta rendelését csak színes nyomtatással tudjuk vállalni. Speciális nyomtatási eljárás mint pld. csillogós arany fólia  megtekintéséhez a fenti 1 lehetőséget válassza.

Az “ingyenes minta” lehetősége csak a nyomtatott termékek esetében lehetséges

 

Ingyenes minta rendelése

Ingyenes minta rendelése

éljen az ingyenes minta rendelésének lehetőségével

Cégünknek legfontosabb a megrendelőink elégedettsége. Ahhoz, hogy olyan terméket kapjanak, amely megelégedettséggel tölti el őket, szükség van arra, hogy megtekinthessék a papír, nyomtatás minőségét, illetve az egész meghívó összhatását. Mivel a rendelés weboldalon történik, s minden monitornak más a színbeli beállítása, mi azt tanácsoljuk, hogy éljenek az ingyenes minták küldésének lehetőségével. A kézhez kapott meghívó minőségéről saját maguk meggyőződhetnek.

éljen az ingyenes minta rendelésének lehetőségével
Hogyan rendelhető az ingyenes minta?

Hogyan rendelhető az ingyenes minta?

Esküvői meghívót vagy ünnepségre meghívót szeretne rendelni? Nem tudja melyiket válassza? Rendeljen cégünktől  ingyenes mintadarabot. Elegendő megadni a postázási címet és a minták cikkszámát és mi ingyenesen elküldjük a mintákat, hogy meggyőződhessen azok minőségéről. 2 db ingyenes minta igénylése lehetséges előre megnyomtatott mintaszöveggel.

Összeállítás az árban

Ha cégünktől ingyenes mintadarabot rendel, s ezt követően megrendelést is küld, például karácsonyi képeslapra, akkor azok is összeállítva érkeznek majd Önhöz éppúgy, mint a mintadarab. Sokszor megesik, hogy a megrendelő rendel például esküvői meghívót masnival, s a csomagban a meghívót és a szalagot külön küldik, melyet a megrendelőnek kell összeállítani. Nálunk ha például a karácsonyi üdvözlőlap Swarovsky kristállyal díszített, akkor azok fel lesznek ragasztva, úgy mint a mintán is.

Összeállítás az árban
Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyszerű kommunikáció jellemzi a céget, és nagyszerű minőség jellemzi Őket. Mi évről évre velük dolgozunk. :)
22. 12. 2021
Értékelés 5/5
Kiváló!
29. 12. 2021

Fizetési lehetőségek

Szállítási költség