Válasszon kívánsága szerint

  • Méret
  • Ár
    Všetky
  • Szűrő megszüntetése
Esküvői menü

Esküvői menü

Régebben az esküvői menüvel csak nagyon ritkán találkozhattunk. Ma már szinte elengedhetetlen része a lakodalmi asztalnak. A divatot és elvárásokat követve az asztali díszítésnek színében teljes harmóniában  kellene hogy legyen egymással. A díszítést bízzuk szakemberre. Gyakorta készítik esküvőszervezők vagy maga a helyszín ahol a mulatság lebonyolításra kerül. Az esküvői menü szintén része a dekorációnak ezért jó ha színvilágában ahhoz hasonló. Akik viszont a kontrasztok kedvelői pont ellenkezőleg, engedjék hogy a menü kitűnjön, állítsa szembe a menü stílusát, színét az asztali dekorációval. Biztosan mindenki észre fogja venni. A döntés, hogy milyen fogásokból kerekedik ki az esküvői menü csak később szokott megszületni. Első körben az esküvői meghívó kerül kiválasztásra, majd a menü és az esküvői ültetőkártyák.

Az esküvői menü szövege

A szöveg legyen érthető és áttekinthető. Gondoljunk az idősekre is, akiknek már nem olyan jó a látásuk. Kerüljük a túl apró és díszes betűket. Ha a szöveg tartalmasabb ne akarjuk egy oldalra sűríteni, válasszunk több oldalt. Az olvashatóságot befolyásoló további tényezők a papír és a betű színe. Ha a kontrasz kisebb, nagyobb betűkre lesz szükség. Ha segítségre van szüksége a szöveg elrendezését illetően tekintse meg kínálatunkat weboldalunkon. Gyakorta előfordul, hogy az esküvői menüt és az ültetőkártyát elteszik emlékül.

Az esküvői menü szövege
Tervezze meg menüjét saját elképzelése szerint!

Tervezze meg menüjét saját elképzelése szerint!

Használja ki az online szerkesztőnk által kínált lehetőségeket az esküvői menü tervezéskor. Az eredmény  egyedi lesz.  Különböző méretekből és dizájnból választhat. A legkedveltebb típusú esküvői meghívókhoz kivitelezésében teljesen megegyező menüt is gyártottunk. A szöveget egyedi elképzelések alapján módosíthatja. Ön választja ki a betű típusát, színét, méretét és a nyomtatási eljárást.

 

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyszerű kommunikáció jellemzi a céget, és nagyszerű minőség jellemzi Őket. Mi évről évre velük dolgozunk. :)
22. 12. 2021
Értékelés 5/5
Kiváló!
29. 12. 2021

Fizetési lehetőségek

Szállítási költség