Válasszon kívánsága szerint

  • Méret
  • Ár
    Všetky
  • Szűrő megszüntetése
Esküvői menü

Esküvői menü

Korábban esküvői menükínálattal csak ritkán találkozhattunk, ma azonban elengedhetetlen része a lakodalmi asztalnak. Mind a divatot, mind pedig az elvárásokat követve különösen fontos, hogy az asztal díszítése mind színben, mind harmóniában legyen a többi kiegészítővel, emelje az ünnep fényét és hangulatát. Épp ezért a díszítést mindig bízzuk szakemberre, hiszen ma már mind az esküvőszervezők, mind maga a lagzi helyszínének otthont adó étterem dizájn szakemberei gyönyörű alkotásokat készítenek.

Az esküvői menükártya szintén része a dekorációs elemeknek, épp ezért fontos, hogy stílusában és színvilágában azokhoz hasonló legyen.  Ma már az sem újkeletű, hogy a jegyes párok épp a menükártyát szeretnék szembe helyezni a már meglévő dekoráció hangulatával, így az kitűnik és megtörve a harmóniát, azonnal szembetűnő, figyelemfelkeltő dekorációs eszközzé válhat.  A tervezés folyamatában elsőként az esküvői meghívó kerül kiválasztásra és csak később áll össze az ünnepi menü vagy az ültetőkártyák tartalma.

Az esküvői menü szövege

A szöveg legyen érthető és áttekinthető. Gondoljunk az idősekre is, akiknek már nem olyan jó a látásuk. Kerüljük a túl apró és díszes betűket. Ha a szöveg tartalmasabb ne akarjuk egy oldalra sűríteni, válasszunk több oldalt. Az olvashatóságot befolyásoló további tényezők a papír és a betű színe. Ha a kontrasz kisebb, nagyobb betűkre lesz szükség. Ha segítségre van szüksége a szöveg elrendezését illetően tekintse meg kínálatunkat weboldalunkon. Gyakorta előfordul, hogy az esküvői menüt és az ültetőkártyát elteszik emlékül.

Az esküvői menü szövege
Tervezze meg menüjét saját elképzelése szerint!

Tervezze meg menüjét saját elképzelése szerint!

Használja ki az online szerkesztőnk által kínált lehetőségeket az esküvői menü tervezéskor. Az eredmény  egyedi lesz.  Különböző méretekből és dizájnból választhat. A legkedveltebb típusú esküvői meghívókhoz kivitelezésében teljesen megegyező menüt is gyártottunk. A szöveget egyedi elképzelések alapján módosíthatja. Ön választja ki a betű típusát, színét, méretét és a nyomtatási eljárást.

 

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Vendégkönyvet rendeltünk az esküvőnkre. Nagyon igényes, precíz kivitelezés . A csomagolásnál, figyelnek arra, hogy a termék ne sérüljön a szállítás alatt. Mindenkinek ajánlom őket. ***
20. 02. 2023
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek letten. Sokkal szebbek élőben, mint a képeken voltak. Prémium minőségű papír és gyártás. Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Teljes mértékben tudom ajánlani mindenkinek.
30. 03. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség