Válasszon kívánsága szerint

  • Méret
  • Színe
  • A képeslap stílusa
  • Ár
    Všetky
  • Szűrő megszüntetése

Mikor van itt az ideje céges képeslapot rendelni?

A válasz nagyon egyszerű. Szeptember végén,október elején. Amennyiben Ön már rendelt cégünktől korábban karácsonyi képeslapot, úgy tudja, hogy szeptember közepén kap tőlünk egy új katalógust. Sokan már szeptember végén leadják megrendelésüket, elkerülve a karácsonyi rohanást és kihasználva a választás lehetőségét. Év végéhez közeledve gyakorta előfordul, hogy némely típusok elfogynak. Október 15-ig 10% kedvezményt adunk megrendelőinknek. Képeslapjaink az év végig rendelhetők, ilyenkor azonban számítani kell a szállítási idő fokozatos meghosszabbodásával.

Mikor van itt az ideje  céges képeslapot rendelni?
Lehet saját logóm a képeslapon?

Lehet saját logóm a képeslapon?

Természetesen. Képeslapjaink, személyre – pontosabban cégre szólóak. Ön választja ki milyen szöveget , aláírást, cégi logót kíván megjelentetni a képeslapon. Gyártási technológiánk lehetővé teszi pl. a cég nevének lézeres kivágását is.  A rendelési folyamat roppant egyszerű. Weboldalunkon kiválasztja az Önnek leginkább megfelelőt. Az adott képeslapra kattintva a rendszer végigvezeti Önt a rendelési folyamaton. Ennek alapján kollégáink grafikai tervet és egy pontos árkalkulációt készítenek, melyet emailben küldünk el. Ennek jóváhagyása után veszi kezdetét a gyártás. A kész meghívókat futárszolgálattal küldjük.

Papír alapú képeslap vagy email?

A képeslap küldésének szokása a 19. századba vezethető vissza. Tehát nem újdonságról van szó, hanem inkább hagyományról. A számítástechnika fejlődésével sokan áttértek az sms vagy email által nyújtott lehetőségekre. Idővel azonban kiderült, hogy az így küldött üdvözlet eléggé személytelen  és nem pótolhatja a papír alapú  karácsonyi képeslap varázsát. Az emailben elküldött üdvözlet gyakorta a levélszemétben köt ki, vagy gyakorta a címzett olvasás nélkül törli azt. Az sms-ben érkező is igen kérész életű lehet – másnapra már elfelejtődik, míg a papír alapú képeslap akár még az asztalt díszítve több napon át a szemünk előtt lesz.

Papír alapú képeslap vagy email?
Karácsonyi képeslapok: művészi érintés az ünnepi üdvözlethez

Karácsonyi képeslapok: művészi érintés az ünnepi üdvözlethez

Valami igazán különlegeset keres, amellyel köszöntené üzleti partnereit? Karácsonyi képeslapjaink biztosan tetszeni fognak Önnek. Minden képeslap eredeti művészi ihletéssel készült, hogy megragadja a karácsony minden szépségét.

 

Fedezze fel kollekciónkat már ma!

Cégünk karácsonyi és újévi képeslapjai nem csupán egyszerű papírdarabok. Ezek olyan kis műalkotások, amelyek segítenek kifejezni a hálát, az örömet és a sok kívánságot ebben a különleges időben. Fedezze fel a csodálatos lehetőségek széles skáláját, hogy 2024 karácsonya felejthetetlen élménnyé váljon mindenki számára.

 

Ragyogjon a karácsonyi szezon: egyedi karácsonyi képeslapot mindenkinek!

Itt a karácsony és vele együtt az öröm, a szeretet ideje is. Ha módot keres arra, hogy kifejezze őszinte törődését szeretteinek, Önnek karácsonyi képeslapjainkra lesz szüksége. Fedezze fel 2024-ben a karácsonyi képeslapok világának legjavát.

Hagyjon benyomást:

A világ nagynak és bonyolultnak tűnhet, de hisszük, hogy a karácsonyi üdvözletnek megvan az az ereje, hogy egyszerűséget és örömet hozzon mindenki életébe. Szeretné kifejezni jókívánságait családja, barátai vagy kollégái felé? Kollekciónk szinte végtelen sok lehetőséget kínál. Minden képeslap tartalmazza az Ön személyiségét. Ez az amitől egyedivé lesz minden egyes darab.

 

Karácsonyi üdvözlet mindenkinek:

Karácsonyi üdvözlettel, jókívánságokkal kedveskedhetünk mindenkinek. Kollégáktól és üzleti partnerektől kedve a nosztalgikus pillanatokra vágyó idősekig. Kollekciónk sokféle stílust, színt és mintát tartalmaz. Bízunk benne, hogy képeslapjaink között talál olyat, amely majd mosolyt csal mindenki arcára.

 

Ihlet

Karácsonyfa ajándékkal N0012

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség