Karácsonyi címkék üvegekre

Karácsonyi címkék üvegekre

Szeretné megköszönni üzleti partnereinek ez egész éves együttműködést? Esetleg ötletesen és eredményesen szeretne feltűnni más cégek előtt? Vagy csak egyszerűen szeretné megörvendeztetni barátait személyre szabott ajándékkal?

Lehetőséget kínálunk a saját elképzelés alapján készült, pezsgős vagy boros üvegre ragasztható címke elkészítésére.

Amenyiben nincs elég ideje, türelme vagy esetleg más okból nem szeretne bíbelődni a tervezéssel, bízza azt ránk! Az Ön elképzelése szerint

elkészítjük, a nyomtatás előtt pedig mintát küldünk megtekintés céljából. Örvendeztesse meg saját magát és ismerőseit e kedves ajándékkal.

Karácsonyi vignetták üvegre

Köszönetképpen valami eredeti és egyben személyesre gondolt, vagy csupán egy kis ajándékra? Mit szólna hozzá, ha például alkalmazottait, üzleti

partnereit, barátait, ismerőseit személyre szabott címkével lepné meg? Az öntapadós, saját szöveggel, cégnévvel, logóval ellátott címkét egyszerűen ráragaszthatja a tiszta üvegre. Amennyiben a felragasztás bármilyen okból akadályozott úgy az üveg nyakára akasztható  címkét ajánljuk papírbó – ehhez ezüst és arany színű gumit is kínálunk.

Az öntapadós etikettek különböző színekben és motívumokban kaphatók.  Ha más címkét szeretne gumival vagy madzaggal kínálatunkban megtalálható az is. Az üveg

nyakára fűzhető címkét ajánlott nyomtatással rendelni. A kivágás segítségével helyezzük rá az üvegre a címkét. Ha a címkét madzag vagy gumi segítségével rögzítené az üveghez, kínálatunkban az is megtalálható. Ajándékozzon mosolyt és örömet karácsonykor e csekély ajándék segítségével.

Karácsonyi vignetták üvegre
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Pontos, figyelmes
24. 06. 2024
Értékelés 5/5
Sajnos elrontottam a rendelésem az online tervezőben, és bár azonnal észrevettem, a terméket már legyártották mire e-mailem olvasásra került. Megkértem a Pamast, hogy javítsák a hibát . Mivel már kész volt a termék így elsőre nemleges választ kaptam, de végül addicionális költség nélkül korrigálták a hiányzó elemet, és azt kaptuk, amit megálmodtunk. Még egyszer szeretném megköszönni az együttműködésüket.
09. 07. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség