Esküvői borítékok

Esküvői borítékok

Legyen szó akár karácsonyi képeslapról vagy esküvői meghívóról a közös bennük az, hogy el kell juttatni a címzetthez. Időnként a kézbesítés személyesen történik, de az esetek nagy részében póstai úton. A kínálatunkban megtalálható borítékok egyediek, mivel a saját igényeink alapján gyártattuk le azokat fehér és krém színekben. Kínálatunkat azonban ezen a téren is tovább bővítettük az ugyn. EKO papírból készült belül nyomtatott borítékokkal, melyek dizánja egyezik az esküvői meghívó  motívumával.

 

A borítékok története

Az első borítékot ami nagyon hasonlított a maihoz a Közel-Keleten használták már háromezer évvel időszámításunk előtt. Abban az időkben a borítékokat viasszal zárták le, hogy a címzett tudja, senki sem olvasta el a neki szánt üzenetet. A borítékokat  1845-ig kézzel gyártották. Mivel az igény egyre csak nőtt így kezdetét vette a gépi gyártás. Az első ilyen gépet Angliában szabadalmaztatták A kézzel készített borítékok viszont ismét divatba jöttek. Közkedveltek a díszítésük és színkombinációjuk miatt.

A borítékok története
Speciális borítékok

Speciális borítékok

Teljesen egyedi speciális borítékra vágyik? Vegye fel a kapcsolatot kreatív osztályunkkal. A lézeres technológiának köszönhetően bármilyen papírból ki tudjuk vágni a borítékot szerszám használata nélkül, mindezt akár kis pédányszám esetében is és bármilyen méretben.

Hogyan készülnek a borítékok?

Első ránézésre egyszerűnek tűnhet de a valóság teljesen más. Komoly technikai felszerelést igényel az egész folyamat. Első lépésként a borítékot grafikus programban meg kell szerkeszteni, kinyomtatni, prototípust készíteni, hogy az összehajtáskor minden megfelelő e. Ezt követően készül el a vágó forma. Nagy nyomású présgépek vágják ki a boríték alakját. Egy másik gép meghajtogatja, ragasztja felviszi a lezáráshoz szükséges ragasztót. Ilyen módon akár több milliárd boríték is készülhet évente egy nagyobb gyártónál. A speciális borítékok azonban kis darabszámban és főleg kézzel készülnek.

Hogyan készülnek a borítékok?
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Nagyon igényes kivitelezésű meghívókat és ültetőkártyákat kaptam, pontosan olyanok lettek, mint amilyeneket szerettem volna. Külön pozitívum, hogy nagyon könnyen kezelhető az online tervező felület, ahol pontosan olyan grafika készíthető, mint amit megálmodtunk.
03. 05. 2023
Értékelés 5/5
Precíz munka, gyors kiszállítás! Csak ajánlani tudom!
15. 05. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség