Esküvői borítékok

Esküvői borítékok

Legyen szó akár karácsonyi képeslapról vagy esküvői meghívóról a közös bennük az, hogy el kell juttatni a címzetthez. Időnként a kézbesítés személyesen történik, de az esetek nagy részében póstai úton. A kínálatunkban megtalálható borítékok egyediek, mivel a saját igényeink alapján gyártattuk le azokat fehér és krém színekben. Kínálatunkat azonban ezen a téren is tovább bővítettük az ugyn. EKO papírból készült belül nyomtatott borítékokkal, melyek dizánja egyezik az esküvői meghívó  motívumával.

 

A borítékok története

Az első borítékot ami nagyon hasonlított a maihoz a Közel-Keleten használták már háromezer évvel időszámításunk előtt. Abban az időkben a borítékokat viasszal zárták le, hogy a címzett tudja, senki sem olvasta el a neki szánt üzenetet. A borítékokat  1845-ig kézzel gyártották. Mivel az igény egyre csak nőtt így kezdetét vette a gépi gyártás. Az első ilyen gépet Angliában szabadalmaztatták A kézzel készített borítékok viszont ismét divatba jöttek. Közkedveltek a díszítésük és színkombinációjuk miatt.

A borítékok története
Speciális borítékok

Speciális borítékok

Teljesen egyedi speciális borítékra vágyik? Vegye fel a kapcsolatot kreatív osztályunkkal. A lézeres technológiának köszönhetően bármilyen papírból ki tudjuk vágni a borítékot szerszám használata nélkül, mindezt akár kis pédányszám esetében is és bármilyen méretben.

Hogyan készülnek a borítékok?

Első ránézésre egyszerűnek tűnhet de a valóság teljesen más. Komoly technikai felszerelést igényel az egész folyamat. Első lépésként a borítékot grafikus programban meg kell szerkeszteni, kinyomtatni, prototípust készíteni, hogy az összehajtáskor minden megfelelő e. Ezt követően készül el a vágó forma. Nagy nyomású présgépek vágják ki a boríték alakját. Egy másik gép meghajtogatja, ragasztja felviszi a lezáráshoz szükséges ragasztót. Ilyen módon akár több milliárd boríték is készülhet évente egy nagyobb gyártónál. A speciális borítékok azonban kis darabszámban és főleg kézzel készülnek.

Hogyan készülnek a borítékok?
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Pontos, figyelmes
24. 06. 2024
Értékelés 5/5
Sajnos elrontottam a rendelésem az online tervezőben, és bár azonnal észrevettem, a terméket már legyártották mire e-mailem olvasásra került. Megkértem a Pamast, hogy javítsák a hibát . Mivel már kész volt a termék így elsőre nemleges választ kaptam, de végül addicionális költség nélkül korrigálták a hiányzó elemet, és azt kaptuk, amit megálmodtunk. Még egyszer szeretném megköszönni az együttműködésüket.
09. 07. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség