Meghívó a születésnapra

Meghívó a születésnapra

Születésnapi bulit szervez és szeretné vendégeit stílusosan meghívni? Ennek legjobb módja, ha a résztvevőket kreatív meghívóval invitálja meg. A meglepetés mellett a meghívó emlék is marad számukra. Ha van kedve és érez némi elhivatottságot akár saját maga is elkészítheti az egyedi meghívóját online szerkesztőnkben. Barátait a meglepetésen kívül grafikai képességeivel is lenyűgözi majd.

Milyen legyen a meghívó szövege?

A legfontosabb adatok egyike, hogy ki az ünnepelt és milyen buli van kilátásban. Ezeknek az információknak kell mindjárt első látásra szembe tűnniük. További fontos adatok a helyszín, dátum, óra. Esetleg ha különös kérésünk van pld. retró öltözék – azt itt fel lehet tüntetni. Weboldalunkon számos, ehhez az alkalomhoz illő meghívót talál. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Milyen legyen a meghívó szövege?
Néhány jótanács a stílusos meghívás érdekében

Néhány jótanács a stílusos meghívás érdekében

Az életkor. Vegyük figyelembe a meghívottak életkorát. Ennek alapján válasszunk dizájnt, betű típust és betű nagyságot is. A díszes betűk szépek de nehezebben olvashatók. Hasznos és frappáns megoldás, ha saját fotónkat helyezzük el a meghívóra – ez olyan érzést kelt, mint ha beszélnénk a meghívottakhoz. Ezt a hatást fokozhatjuk, ha az élet több szakaszából készült fotót helyezünk a meghívóra. Egy kis humoros meghívással rosszat nem teszünk.

NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Értékelés 5/5
Pár napja megérkezett a rendelés! Gyönyörű! Azt kaptuk amit kértünk! Gyorsan, precízen dolgoznak! Nagyon elégedettek vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
12. 06. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség