Az esküvői termékeink kínálatából nagy népszerűségnek örvendenek :

Mikor van szükség ültetési rendre?

Kis létszámú lakodalmak esetén, ahol szinte mindenki ismeri a másikat nincs is rá szükség. Viszont nagy lakodalom esetén, ahol a meghívottak között barátok, unokatestvérek, nagybácsik, nagynénik vannak – abban az esetben már nem árt minden egyes részletre jobban odafigyelni. Sok vendég esetén szinte biztos az, hogy sokan nem  ismerik egymást és fontos, hogy megtalálják helyüket az ünnepségen. Ennek kiváló eszközéül szolgál az ültetőkártya. De ahhoz hogy ezt megtaláljük szükség lesz a bejáratnál elhelyezett esküvői ültetési rend  áttanulmányozására. A nevek ABC  sorrendben vannak feltüntetve, így gyorsan megtalálja mindenki a sajátját ennek köszönhetően pedig a helyét is.

Mikor van szükség ültetési rendre?
Mi alapján ültessük a vendégeket?

Mi alapján ültessük a vendégeket?

Az esküvő két legfontosabb személyisége a menyasszony és a vőlegény. Mindenki őket szeretné látni, így fontos az, hogy jól látható helyen üljenek. Ha sok a gyermek az esküvőn érdemes  részükre  szórakoztató játékokkal  asztalt készíteni. Hasznos volna ha a szülők az este folyamán jól rálátnának erre az asztalra. A fényképész és videós részére elengedhetetlen, hogy szemmel tarhassák a násznépet és az eseményeket annak érdekében, hogy egyetlen fontos pillanat se kerülje el a figyelmüket.

Mi alapján tervezzük mega z ültetési rendet?

Az első lépés, hogy ki fog jönni az esküvőre. Az esküvői meghívó tudatja vendégeinkkel az esküvő dátumát, valamit hogy meghívtuk őket az ünnepségre. A meghívottaknak illendő tájékoztatni az ifjú párt, hogy részt vesznek e az ünnepségen és ha igen hányan. Ha ez tisztázódott ekkor gondolkodhatunk az ültetési rend fölött. Vegyük figyelembe, ki kivel ismerős, mennyire beszédes vagy szűkszavú, de olyanok is akadhatnak akik nem viselik el egymás társaságát. A jól átgondolt ültetési rend befolyásolhatja a vendégek hangulatát, szórakozását. Ha nagy esküvőről van szó jó segítséget nyújt az asztali terv . Fontos az is, hogy az ültetési rend jól látható helyen, mindjárt a bejáratnál legyen.

Mi alapján tervezzük mega z ültetési rendet?
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Értékelés 5/5
Pár napja megérkezett a rendelés! Gyönyörű! Azt kaptuk amit kértünk! Gyorsan, precízen dolgoznak! Nagyon elégedettek vagyunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
12. 06. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség