Az esküvői termékeink kínálatából nagy népszerűségnek örvendenek :

Esküvői vendégkönyv Esküvői vendégkönyv 01  
Esküvői vendégkönyv Esküvői vendégkönyv 02  
Esküvői vendégkönyv Esküvői vendégkönyv 03  
Esküvői vendégkönyv

Esküvői vendégkönyv

Az esküvői vendégkönyv örökre az esküvő emléke marad megragadva annak hangulatát.

A könyvbe meghívott vendégeink írják be jókívánságaikat. Az esküvői vendégkönyvet leginkább úgy képzelhetjük el mint egy hiteles élményeket tartalmazó albumot. Amit vendégei Önnel együtt tapasztalnak átélnek az esküvőn és az adott pillanatban Önnek nincs rá ideje, hogy ezt meghallgassa. A gondolatok, érzelmek nem vesznek el hiszen megörökíthetjük az esküvői vendégkönyvben.

Esküvői vendégkönyv kínálatunk

Kínálatunkból igen közkedvelt az arany színnel nyomtatott könyv. Két különböző méretben 4 féle színben rendelhető. A könyv, mivel 100 oldalt tartalmaz elegendő felülettel rendelkezik.

 

Tervezze meg saját esküvői vendégkönyvét.

Használja szerkesztő programunkat és tervezze meg saját egyedi esküvői vendégkönyvét. A fehér színű diszkrét dizájn a csillogós arany színű szövegnek köszönhetően válik igazán elegánssá. Válassza ki a szöveget mi szerepeljen a fedőlapon és készítse el kedvesével együtt az első közös könyvet.

Az egyedi esküvő titka a részletekben rejlik

Ha Ön is egyike azoknak, akik az esküvőjükön tökéletességre, egyediségre és egységre vágynak mi támogatjuk elképzelését. Elkészítjük esküvői meghívóját, az ültetőkártyákat, esküvői menüt, címkéket a palackra, az esküvői vendégkönyvet, ültetési rendet. Mindezeket részleteiben tökéletesen egymáshoz hangolva bizonyosságot szolgáltatva vendégeinek, hogy a megfelelő helyen vannak.

Tervezze meg saját esküvői vendégkönyvét.
NYOMTATÁS FOLYAMATA

Mi történik az Ön megrendelésével?

Kiválasztja a kártyát és a szerkesztő programban saját tetszése szerint elkészíti a szöveget.

Kosárba helyezi és megrendeli.

A megrendelést kinyomtatjuk a kiválasztott technológia szerint.

A kész terméket elküldjük a futárral.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Vendégkönyvet rendeltünk az esküvőnkre. Nagyon igényes, precíz kivitelezés . A csomagolásnál, figyelnek arra, hogy a termék ne sérüljön a szállítás alatt. Mindenkinek ajánlom őket. ***
20. 02. 2023
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek letten. Sokkal szebbek élőben, mint a képeken voltak. Prémium minőségű papír és gyártás. Nagyon elégedettek vagyunk a termékekkel. Teljes mértékben tudom ajánlani mindenkinek.
30. 03. 2023
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség