7 jó tanács, hogyan könnyítsük meg az esküvőt kisgyerekkel.

Az alábbiakban néhány jótanáccsal szeretnénk szolgálni, milyen előkészületekre van szükségünk ahhoz, hogy kisgyerekek részvételével is élvezetessé, probléma mentessé tehessük az esküvőt.

Akkor kezdett gondolkodni az esküvőn amikor a gyermek már világra jött, vagy pont  a gyermek érkezése volt a mozgató rugója a kapcsolat hivatalossá tételének?

Vagy csak a rokonságból számítunk gyerekekre és szeretnénk hogy ők is jól érezzék magukat?

Íme néhány jó tanács amire nem árt gondolni az előkészületek során.

az esküvőt kisgyerekkel

1.  Hely

Ne becsüljük alá magának a lakodalomnak  a helyszínét. Ha nem téli időszakra esik az időpont, megfelelő  lehet a szabadtéri helyszín. A gyerekek mozgékonyak, a szűk terek problémásak lehetnek. Pici babák esetében valószínű, hogy rövid sétát kell majd beiktatni a babakocsival, ami egy kerti esküvő esetén nem okoz problémát.

2.  Idő

Nem árt ha gondolunk a pici igényeire is és ezt is beiktatjuk a tennivalók közé. Legyen szó akár etetésről, alvásról. Gyermekünk szeretetet és jelenlétet igényel.

3.  Menü

Az esküvői menü összeállításakor szintén gondoljunk a gyerekekre is. Az apróságok minden bizonnyal örülni fognak a részükre kialakított helynek, főleg ha némi sütit is készítünk részükre. A mai cukrászok már a gyermeki szemnek kellemes finomságokat is képesek alkotni egészséges alapanyagokból. Ha nagyon pici babáról van szó, akkor viszont elkerülhetetlen az otthoni, megszokott étel elkészítése.

az esküvőt kisgyerekkel

 esküvői édességek gyerekeknek

4. Bébiszitter

Pici baba vagy nagyon eleven gyermek esetén jól jöhet a bébiszitter, akit ne a vendégeink közül jelöljünk ki. Önt sem fogja utólag bántani a gondolat, hogy valakinek megrövidítette a szórakozásra szánt idejét.

5. Gyereksarok

GyereksarokGyereksarok

 

Több gyermek esetén hasznos lehet a gyereksarok, akár egy másik helységben is. Tudjuk, hogy az apróságok gyakran hangosak, így viszont a számukra kialakított zónában senkit sem fognak zavarni. Elég lesz ha időnként a felnőttek közül rájuk néz valaki. Az ügynökségek gyakran kínálnak ilyen megoldást.

6.  Pihenő szoba

A gyermekek többsége örökmozgó, de nekik is szükségük van pihenésre és ha itt az alvás ideje nem árt, ha erre is fel vagyunk készülve.

Egy mozgalmas nap után nem érdekli őket hol hajtják álomra fejüket. Ilyenkor jön jól egy szoba vagy egy nyüzsgéstől távolabb eső hely.

Áldás a mulatozni, szórakozni vágyó felnőtteknek, hogy nem kell sehová sem menni és továbbra is teljes erőbedobással a szórakozásnak szentelhetik idejüket.

Pici babáknál jól jön a külön szoba ha az etetésre, pelenkázásra, öltöztetésre gondolunk.

7.   Türelmes fényképész

Türelmes fényképész

Egy fontos személy a lakodalmunkon. Minél több a gyermek, annál nagyob türelmet igényeltetik a fényképész részéről. Bízunk benne, hogy az Ön lakodalmán is ilyen lesz.

Végezetül kívánunk stresszmentes készülődést.

Biztosan érzi, hogy ez egy kicsit nagyobb kihívást jelent majd, de ne kételkedjen önmagában!

Mindketten szerető szülők és a Nagy Napot szeretnék teljes odaadással, gyermekükkel, rokonaikkal együtt átélni.

A velük átélt gyönyörű pillanatokra még nagyon sokáig emlékezni fognak mindketten.

 

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség