Az esküvőre való felkészülés hatékony kommunikációval kezdődik vagy Minden a kommunikációról szól.

Az esküvőre való felkészülés hatékony kommunikációval kezdődik vagy Minden a kommunikációról szól. A kommunikáció a mindennapi életünk elengedhetetlen részét képezi. Történjen  munkahelyen, odahaza a családban, üzletben egy séta során a parkban vagy akár egy kávézás mellett a vendéglőben. A kommunikáció elengedhetetlen része egy olyan fontos eseménynek mint az esküvő megszervezése. Várva várt, nagyszabású, megismételhetetlen – egy szóval az Öné Szinte látjuk mennyire lehangolódik anyu amikor azt mondjuk hogy nem akarunk vőfélyt. Mit mondana vajon leendő anyósunk arra hogy mindent egyedül akarunk megtervezni? Hogyan reagálna a család ha azt mondanánk nem akarunk gyerekeket az esküvőn? Kertben szeretnénk az esküvőt vagy udvarban? Hol találunk megfelelő személyzetet, ki csinálja meg a díszítést?  Élő zene legyen vagy disco?

A kommunikáció a mindennapi életünk elengedhetetlen részét képezi. Történjen  munkahelyen, odahaza a családban, üzletben egy séta során a parkban vagy akár egy kávézás mellett a vendéglőben. A kommunikáció elengedhetetlen része egy olyan fontos eseménynek mint az esküvő megszervezése. Várva várt, nagyszabású, megismételhetetlen – egy szóval az Öné

Szinte látjuk mennyire lehangolódik anyu amikor azt mondjuk hogy nem akarunk vőfélyt. Mit mondana vajon leendő anyósunk arra hogy mindent egyedül akarunk megtervezni? Hogyan reagálna a család ha azt mondanánk nem akarunk gyerekeket az esküvőn? Kertben szeretnénk az esküvőt vagy udvarban? Hol találunk megfelelő személyzetet, ki csinálja meg a díszítést?  Élő zene legyen vagy disco?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések kerülnek terítékre az esküvő szervezésekor. Minden a kommunikációról szól. A hatásos kommunikáció és praktikus eszközök segítenek az ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásában, aminek az lesz az eredménye, hogy az előkészületek nyugodt légkörben fognak zajlani.

Első helyen a nyitottság

Még időben ossza meg elképzeléseit családtagjai előtt az esküvőt illetően. Mik az elvárásai, mi legyen mi ne legyen. Egy jó kis őszinte beszélgetés semmi sem kerül. Pont ellenkezőleg Néhány jótanács mindig jól jöhet.

Az esküvőre való

Hallgatni arany

Az esküvő a családnak részére készül. Az egész esküvői együttes termeti mega z egész napos kellemes atmoszférát. Engedje, hogy szülei, barátai jótanáccsal, ötletekkel lássák el. Az esküvőn mindkét család résztvevői találkoznak néha távoli tájakról és ilyen esetekben gyakorta más-más szokásokkal felvértezve. Jobb előre elkerülni, mint utólag magyarázkodni hogy ez vagy az miért nem így vagy úgy történt.

Jobb ha figyelmesen odafigyelünk és próbáljuk meg megérteni ki mit mond, miért mondja, milyenek az adott térség hagyományai amit szeretnének az adott régióban élők megőrizni. Sok örömanya a saját készítésű kalácsával szeretne eldicsekedni amely a családban már több évtizedes hagyományokra tekint vissza. Sok örömapa a saját készítésű házi pálinkájával szeretné megkínálni a meghívottakat. A menyasszonytánc a helyi hagyományokhoz illő népviseletben kell hogy legyen

Írja fel az összes ötletet, javaslatot és gondolja át őket. Ne ítéljen első hallásra! Idővel rájön arra, hogy a heyli kultúrházban szervezett mulatság nem is olyan rossz ötlet és a vőfély is hasznos lehet aki irányítja az esküvő menetét. Szánjon mindenre elegendő időt ne ugorjon bele meggondolatlan dolgokba.

Ha szükséges magyarázza meg a végletekig

Próbálja meg használni az empátiás képességét.  Amennyiben az Ön igényei eltérnek a szüleiétől vesse be minden meggyőző képességét. Ismételjen többször is ha kell egy bizonyos dolgot, ne térjen el az eredeti elképzelésétől. Legyen következetes ha igazán fontos dologról van szó. Apróságok és jelentéktelen dolgok ne mérgezék az előkészületek atmoszféráját.

Az esküvőre való

Vonja be a családot és a barátokat

Én ismerek egy jó kamerást, cukrászt, virágkötőt..ilyen és ehhez hasonló tippeket kaphatunk. Érdemes feljegyezni ezeket az információkat, a szervezéskor aranyat érnek.

Mindig 6 alapvető kérdésre válaszoljon – Mi? Ki? Mikortól meddig? Hogyan? Kivel? Hol? Pld ha pont az esküvői tortáról van szó. Mi? Torta. Ki? Menyasszony, mikortól meddig – az eslő találkozás pld  hónappal az esküvő előtt. Hogyan? Megbeszélünk egy találkozót a cukrásszal, elképzelések, lehetősége, anyagiak. Kivel? Koszorúslánnyal? Hol? Hol lakik a cukrász. Lépésről lépésre haladva járjuk végig az utat. Az ide-oda kapkodás nem vezet sehová.

Vonja be családtagjait is nagy nap elékészületeibe, hogy érezzék ők is alkotókká válnak. Ami még ettől is jobb, hogy Ön közben más dolgokra is odafigyelhet – mondhatni bizonyos mértékig leveszik az Ön válláról a terhet. Szabaduljn meg attól az éeréstől, hogy minndent Önnek kell elintéznie.

Az esküvőre való

A legszebb esküvői meghívókat mi készítjük.

Az esküvői meghívók, vagy bármilyen más ezzel kapcsolatos nyomtatvány elkészítését bátran ránk bízhatja. 25 év tapasztalatával a hátunk mögött segítünk, tanácsot adunk.

Csak nézze meg online szerkesztőnket vagy írjon nekünk a pamas@pamas.hu e.mail címre. Közösen mindent egy nevezőre hozunk.

A legszebb nap

Az Ön esküvője az Ön napja. A menyasszony és vőlegény vannak a figyelem központjában. Minden pár varázslatos, elbűvölő és jókedvű szeretne lenni kivilágos virradatig. Próbáljanak Önök menedzselni a nagy napot, A feleősséget bízzák az erre megfelelő, előre kijelölt emberekre. És még valami. Mindig történhet valami. A legjobb tervezés esetén is beüthet valami váratlan. A végrahajtás során viszont még tökéletesíthetünk, csiszolhatunk rajta.

Ami a lényeg, hogy az esküvője szép, megismételhetetlen legyen és csak az Öné!

Az esküvőre való

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség