A céges képeslapokat már szeptemberben megrendelheti.

Önnek mit jelent a szeptember? A tanév az ősz kezdete, beérett a termés, a 3.negyedév kiértékelésének ideje...töb lelehtőség is van. Ahány ember annyi féle asszociáció.

Akik az előző években megkésve rendelték és küldték el képeslapjaikat számukra itt az ideális időszak. Megelőzve a karácsony előtti stresszes, túlterhelt napokat nyugodtan kiválaszthatja az Önnek tetsző dizájnt és még időben el is küldheti a címzettek részére.

 25 éve a karácsonyi képeslapok piacán

Mi a Pamas cég 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött bátran merjük felajánlani a szolgáltatásainkat. Évente több ezer cég rendel tőlünk ami azt jelenti hogy a világban több százer képeslapunk hordozza a üvözlet eme formáját.

Megrendelőink között vannak multinacionális cégek, politikai pártok, elnöki hivatalok, kisebb nagyobb cégek.

 

 Válasszon Ön is

Nyitható vagy függő, klasszikus vagy modern, egy különleges részlettel, amely kiemeli a képeslap egyediségét és szépségét. Kollekciónkat évről évre megújítjuk az aktuális trendek és irányzatoknak megfelelően. Tervezőink szorosan együtt dolgoznak a termelési részleggel annak érdekében, hogy ideális képeslapok kerüljenek a vásárlók elé.

 A felhasznált technológiáknak köszönhetően képeslapjaink iagazán tökéletes és precíz munkát tükröznek. Egy darab képeslap 5x de akár 6x is kidolgozásra kerül a gyártósoron amíg elnyeri a végleges formáját pontosabban azt a formát és kinézetet ahogy azt a megrendelő kérte.

Válasszon szöveget a bevált saját szövegeinkből vagy javasoljon a saját elképzelései alapján (ez itt a reklám helye is lehet akár) mi rányomtatjuk az Ön által választott képeslapra. A másik lehetőség amikor nyomtatás nélkül küldjük a képeslapot, ilyenkor kézzel lehet megírni a képeslapot.

Gondoljon arra, hogy milyen szándék vezérli Önt, mit szeretne klienseinek üzleti partnereinek átadni. A többit pedig bízza ránk. Ön már csak aláírja a és elküldi a képeslapot.

Vzorka zadarmo Ingyenes minta

Szeretne előre meggyőződni a képeslap minőségéről vagy hogy hogyan fog kinézni? Rendeljen tőlünk ingyenes mintát és győződjön meg a papír, a nyomtatás és a kidolgozás minőségéről.

 

 Szeptember a karácsonyi képeslapok reendelésének szinonimája

Az idei évi széles kínálatunk már elkészült és csak arra vár hogy eljusson a barátaihoz, üzleti partnereihez.

Csak annyit kell tennie hogy kinyitja honlapunkat és ha bármilyen kérdése adódna írjon nekünk a pamas@pamas.hu címre vagy keressen a +36 33 400 479 telefonszámon.

Egy jó tanács: Jegyezze fel a naptárába (ha lehet a Googleba) hogy a karácsonyi képeslapok rendelésének legjobb ideje a szeptember www.karacsonyi-kepeslapok.hu

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Minden rendben volt a megrendeléssel. Nagyon szép, minőségi a meghívó! :)
04. 03. 2021
Értékelés 5/5
Minden zökkenőmentesen zajlott, a kért meghívókkal teljes mértékben elégedettek vagyunk.
10. 04. 2021

Fizetési lehetőségek

Szállítási költség