A technológia és minőség első helyen

A gyártás technológiája és az ügyfelek elégedettsége közvetlenül arányosak a karácsonyi üdvözlet készítésével. Ezért a nyomtatás minősége az egyik alapvető paramétere a minőségi és nagyon szép képeslapnak amely megfelel az ügyfeleink elvárásainak.

Ügyfeleintől gyakran olvasott referenciák: Milyen a papír? Nekem is csillogós arany nyomtatás kell. Igen pontos és részletgazdag a kivágás sosem láttam ilyet eddig. Pont ilyen képeslapot képzeltem el. Szép és precíz munka…ezek mind arról árulkodnak, hogy ügyfeleink kíváncsiak mi si történeik a felszín alatt. Mi az amitől a minőség minőség lesz

 

A technológia garantálja a minőséget. Nemcsak egyszeri ránézés alapján hanem tapintással is megállapítható.

A legszebb képeslepok különleges technológiát igénylenek

A Pamas képeslapok 25 éves múltra tekintenek vissza a minőség a technológiában rejlik.

Évről évre új kollekciót tervezünk az aktuális trendek divatirányzatok alapján. Tervezőink szorosan együtt dolgoznak a termelési részleggel annak érdekében, hogy ideális képeslapok kerüljenek a vásárlók elé.

Legyen szó akár digitális nyomtatásról vagy termofóliás, termográfiás, dombornyomásos lézervágot…függ a tervezéstől és a képeslap megjelenésétől.

Vegyük csak az egyszerű digitális nyomtatást. A legtöbb papír számára használható a színes nyomtatás. Gyorsan változtatható a grafika részletgazdag kidolgozás jellemzi a lézervágásos eljárás. Gravírozhatunk és vághatunk is vele különféla anyagokba mint pld. fa, kő, gumi, műanyag.

Biztosan Önt is érdekli, hogy miben különböznek az egyes típusok. Tájékozódjon mielőtt még megrendelné képeslapját és ismerkedjen meg az különféle eljárásokkal annak érdekében, hogy melyik lesz az Ön számára a legmegfelelőbb.

A  magasabb ára a drágább és igényesebb nyomdai eljárással függ össze. Ön is megtapasztalhatja hogy a végeredmény teljes mértékbe megfelel a grafikai tervben látottaknak sőt kiejelnthetjük túl is szárnyalja azt. Köszönhető mindez a speciális nyomdai eljárásoknak.

Amennyiben saját ötlete, elképzelése van ossza meg velünk. Hogy milyen módon fog a képeslap elkészülni azt pedig bízza szakértőinkre.

Ingyenes minta

Szeretne előre meggyőződni a képeslap minőségéről vagy hogy hogyan fog kinézni? Rendeljen tőlünk ingyenes mintát és győződjön meg a papír, a nyomtatás és a kidolgozás minőségéről.

 Rendeljen kiváló minsőgű képeslapot

Az idei évi széles kínálatunk már elkészült és csak arra vár hogy eljusson a barátaihoz, üzleti partnereihez.

Csak annyit kell tennie hogy kinyitja honlapunkat és ha bármilyen kérdése adódna írjon nekünk a pamas@pamas.hu címre vagy keressen a +36 33 400 479 telefonszámon.

Felhívjuk figyelmét további termékeinkre is melyek az emberi élet kiemelkedő eseményihez kapcsolódnak – esküvői meghívók, ültetőkártyák, vendégkönyv, esküvői bélyegzők. Tekintse meg kínálatunkat.

Döntsön még ma, rendeljen cégüntől karácsonyi képeslapot, örvendeztesse meg ismerősiet megtartva a hagyományt is egyben.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Minden rendben volt a megrendeléssel. Nagyon szép, minőségi a meghívó! :)
04. 03. 2021
Értékelés 5/5
Minden zökkenőmentesen zajlott, a kért meghívókkal teljes mértékben elégedettek vagyunk.
10. 04. 2021

Fizetési lehetőségek

Szállítási költség