Aktuális újdonságok

Kedves leendő ifjú házasok! Eljött az idő, hogy bemutassuk legújabb esküvői meghívó kollekciónkat és a hozzá tartozó kiegészítőket. A következő sorokban szeretnénk bemutatni azokat a termékeket, amelyekkel mostanság tervezőink foglalkoztak. Szeretnénk, ha ezek az újdonságok minél szélesebb körben eljutnának azon vásárlóinkhoz, akik az esküvőt fontolgatják.

Munkáink évek óta ismertek a rájuk jellemző eredeti motívumokkal, magas minőséggel. Az idén sincs ez másként. A divat évek óta uralja az esküvői ipart is, így az esküvői meghívók készítése szinte már művészetté válik. Gondos, részletes kidolgozással készítjük minden egyes termékünket, hogy a legmagasabb igényeknek is megfeleljünk. Kínálatunk ezért sokféle mintát, színkombinációt és exkluzív anyagok széles választékát tartalmazza, amelyeket a gyártás során használnak. A legújabb trendek az esküvői meghívók piacán a letisztult formák és finom elegancia. Egyre nagyobb teret hódít a betű típusa és a nyomtatási eljárás. Ehhez társul a kiemelkedő minőségű papír, melyet cégünk a leghíresebb gyártóktól szerez be. Az esküvői meghívó szövegét a pár egyedi kérései alapján készítjük el.

Esküvői-meghívó-4505-pint

Újdonságnak számít a rendelés leadásakor a szövegszerkesztő program. Segítségével bárki saját maga elkészítheti egyedi szövegét, teret adva az egyéni kreativitásnak. Ha Ön kevésbé jártas a szöveg elkészítését bízza gafikusainkra, akik a nyomtatás előtt elküldik a látványtervet jóváhagyásra. Ha minden részlet a helyére került, kezdődhet a gyártás.

Esküvői-meghívó-4308-pint

Cégünk folyamatosan követi az új irányzatokat amit aztán átviszünk termékeinkre is. Éppen ezért ebben az évben új nyomtatási technológiákba is beruháztunk, aminek köszönhetően az európai gyártók élére kerültünk. Sok termékünknél eko papírt használunk. Óvjuk a környezetet, ésszerűen bánunk a hulladékkal. Mindanyian tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet ezt megkívánja.

Bízunk benne, hogy elképzeléseinkből, amelyeket évek óta folytatunk, legalább néhány információt sikerült átadnunk Önnek. Tekintse meg kínlatunkat, amelyet nagy odafigyeléssel készítettünk. Bízunk benne, hogy megtalálja kedvencét és cégünk lehet az, amely elkíséri majd a nagy napon.

 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

 

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség