Esküvői meghívó szöveg– az esküvői előkészületek fontos része

Az esküvő megtervezése soha nem volt könnyű feladat, hát még az esküvői meghívó szöveg megtervezése. Az esküvőt nem lehet sajnos pár óra alatt megtervezni, de ezt talán sejtjük is mindannyian. A teendők listáján szinte első helyen szerepel a meghívó elkészítése, megtervezése.

Felesleges kiadás a meghívó elkészítése?

Egyes párok úgy gondolják, hogy az esküvői meghívó csak egy felesleges kiadás. A párok kifogása legtöbbször az, hogy a vendégeket telefonon vagy email-ben is meg lehet hívni, teljesen felesleges a puccos meghívó tervezés. Természetesen, ha már rendelkezünk egy unalmas meghívókártyával és az számunkra teljesen megfelelő, akkor használhatjuk azt is. Ezt a kártyát nagy valószínűséggel ki fogják dobni a meghívott vendégek. Ha időt és energiát fektetünk egy szép meghívó elkészítésébe, akkor valószínűleg egy jó nevű grafikussal fogjuk megterveztetni. Ez a meghívó már biztosan ki fog tűnni a tömegből és nem landol a szemetesben. Ezt a kártyát már szívesen megőrzik emlékként a meghívott vendégek is.

Esküvői meghívó szöveg

 

Miért fontos és milyen legyen az esküvői meghívó szöveg?

Ma már nagyon sok lehetőség van arra, hogy a házasulandó párok megrendeljék az esküvői meghívókat. Választhatunk online meghívó kártyát is, amely többféle stílusban és árban is elérhető. A meghívó segít abban, hogy izgalmat és várakozást keltsünk az esküvővel kapcsolatban. Akiknek elküldjük a meghívót mindannyian izgatottan fogják várni a nagy napot. Egy átgondoltan megtervezett kártya örömteli hangulatot hordoz. Minél lelkesebbek a vendégek, annál jobban fogják érezni magukat a nagy napon. Egy professzionálisan megtervezett és jó minőségű meghívó tükrözi azt is, hogy Ti kik vagytok, mit képviseltek. A meghívó megadja az esküvő alaphangját, hiszen ez lesz az első találkozás a vendégekkel a tényleges esemény előtt. Fontos, hogy az esküvői meghívó szöveg és grafika pontosan tükrözze az esküvő színvonalát, hangvételét. Ha egy visszafogott esküvőt terveztek és csak pár vendéget szeretnétek meghívni, akkor a meghívónak ezt közvetítenie kell. Ha extravagáns dizájnt választotok, amely akár szaténszalagokkal is kiegészül, akkor valószínűsíthető, hogy egy nagyszabású esküvőre szól a meghívás. A kártya ezen felül tükrözi a személyiségeteket is. Ha például kalandvágyók vagytok, akkor ezzel kapcsolatos illusztrációkat is bátran terveztessetek a kártyára. Ha van közös érdeklődési körötök, amely az életetek fontos része, akkor azt is nyugodtan beépíthetitek az esküvői meghívó szövegbe. A meghívó segíthet annak közvetítésében is, hogy az esküvő mennyire fontos mind a kettőtöknek. Egy jól megtervezett meghívó ezt is közvetíteni tudja. A meghívó egyben egy emléktárgy is nektek, a családtagjaitoknak, a barátaitoknak. Mindenki szeretne emlékezni a nagy napra, hogy milyen szép és különleges nap volt az, amikor egybekeltetek.  Sokan az esküvői meghívót az esküvői albumba is beragasztják, sőt sok esetben a falakra is felkerül. Terveztessetek olyan esküvői meghívót szöveget, amely tükrözi a közös életeteket, a gondolataitokat, a tetteiteket és mindent, ami számotokra fontos.

Esküvői meghívó szöveg

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség