Karácsony – megfelelő idő a változásra

Valószínűleg sokan ismerik a Christmas Carol novellát – karácsonyi ének Charles Dickenstől. A történet pár nappal karácsony előtt zajlik és a fösvény Ebenezerről szól akit meglátogat 3 karácsonyi szellem. Kettő az elmúlt karácsonyé egy pedig a jövőbeli. Az öreg nem szokta megünnepelni a karácsonyt, nem szerette az embereket sem de egyik napról a másikra hirtelen megváltozik.

Valószínűleg sokan ismerik a Christmas Carol novellát – karácsonyi ének Charles Dickenstől. A történet pár nappal karácsony előtt zajlik és a fösvény Ebenezerről szól akit meglátogat 3 karácsonyi szellem. Kettő az elmúlt karácsonyé egy pedig a jövőbeli. Az öreg nem szokta megünnepelni a karácsonyt, nem szerette az embereket sem de egyik napról a másikra hirtelen megváltozik.

Az 1843-as év üzenete a ma karácsonyra is átvetíthető – bolgog, meghitt azok körében akiket szeretünk

Mindenki számára adott a változás lehetősége

A történet üzenetét úgy is felfoghatjuk, mint egy személy megváltozásának lehetőségét, legyen szó viselkedésről, jó és rossz szokásokról az emberekhez fűződő kapcsolatáról. A karácsony időszaka még jobban felerősíte bennünk ezt az érzést. Jobbnak, barátságosabbanak kedvesebbnek lenni a hozzánk nem csak közel álló emberekhez. Ebben az időszakban éljük át az öröm, boldogság, de az alázat és a szeretet legszebb pillanatait.

Ugyan ezt érzi Ön is? Ön megtehet egy apró cselekedetet, amellyel mosolyt csalhat ismerősei barátai kollégái arcára. Változzon meg Ön is, elevenítse fel a karácsonyi képeslap küldésének hagyományát.

 Karácsonyi képeslap a szívnek és léleknek

A céges képeslapokat

(Christmas carol dickens)                                                                                                                zdroj:  Foto © Disney

 

Egy kis ajándék képeslap formájában ami a szívét és lelkét is megörvendezteti annak aki kapja. Elevenítse fel ezt a több mint 100 évre visszanyúló hagyományt.

Képeslapjainkkal megrövendeztetheti családtagjait, barátait, üzleti partnereit, ezen túl a cége által gyártott termékeket is reklámozhatja.

25 éve az Önök szolgálatában

Cégünk több mint 25 éve foglalkozik karácsonyi és újévi képeslapok gyártásával. Évente több ezer cég veszi igénybe termékeinket amit ugy is megfogalmazhatunk hogy világszerte több százezer képeslapot küldünk.

Megrendelőink között vannak multinacionális cégek, politikai pártok, elnöki hivatalok, kisebb nagyobb cégek.

Legyen Ön is az ügyfelünk. A dizájn és grafika elkészítésében maximálisan segítünk. Írjon nekünk a pamas@pamas.hu címre vagy hívjon a 36 33 400-479 – es számon.

Minél több örömet ad valakinek akár egy képeslap által, anná több békességet és örömöt fog érzeni ott legbelül.

Döntsön még ma, nemsokára itt a karácsony! Legyen ez az Ön jó cselekedete.

 

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Minden rendben volt a megrendeléssel. Nagyon szép, minőségi a meghívó! :)
04. 03. 2021
Értékelés 5/5
Minden zökkenőmentesen zajlott, a kért meghívókkal teljes mértékben elégedettek vagyunk.
10. 04. 2021

Fizetési lehetőségek

Szállítási költség