Küldjön örömöket, váltson ki érzelmeket és örizze meg a hagyományt.

A karácsony előtti időszak és karácsonyi körforgáshoz nagyon sok hagyomány, szokás, szimbólum kapcsolódik. Önnek melyik 3 dolog jut először az eszébe ha ezt a szót hallja hogy karácsony?

A karácsonyi képeslap benne volt? Mi a karácsonynak erre a szegmensére a karácsonyi és újévi képeslapokra szeretnék helyezni a hangsúlyt. Egy több mint 100 évre visszanyúló hagyomány szimbóluma amely csupa jó és szívélyes kívánságot tartalmaz. (Gondoljuk csak arra hogy a nagyi hosszú hónapokig őrizgetni fogja a vitrinben)

A papír alapú képeslapoknak mindig is nagyobb volt és nagyobb lesz a varázsa. Ezzel mi is tisztában vagyunk cégünknál Pamas.hu

 Karácsonyi képeslap Önnek

Évről évre új kollekciót tervezünk az aktuális trendek divatirányzatok alapján. Tervezőink szorosan együtt dolgoznak a termelési részleggel annak érdekében, hogy ideális képeslapok kerüljenek a vásárlók elé.

Nyitható vagy függő, klasszikus vagy modern, egy különleges részlettel, amely kiemeli a képeslap egyediségét és szépségét. Biztosan felkelti az Ön figyelmét is a csillogós arannyal készült nyomtatás.

A képeslapra rányomtatjuk az egyedi saját jókívánságait is. Aki hagyja magát rábeszélni annak ajánljuk figyelmébe a saját jól bevált szövegeinket.

Ügyfeleinktől kapott visszajelzések és referenciák szintén a mi termékeinket dícsérik.

Ön kigondolja milyen karácsonyi képeslapot szeretne a többit bízza ránk!

Ön csak aláírja saját kezűleg és elküldi.

Ingyenes minta

Szeretne előre meggyőződni a képeslap minőségéről vagy hogy hogyan fog kinézni? Rendeljen tőlünk ingyenes mintát és győződjön meg a papír, a nyomtatás és a kidolgozás minőségéről.

Rendeljen még ma

Az idei évi széles kínálatunk már elkészült és csak arra vár hogy eljusson a barátaihoz, üzleti partnereihez.

Csak annyit kell tennie hogy kinyitja honlapunkat és ha bármilyen kérdése adódna írjon nekünk a pamas@pamas.hu címre vagy keressen a +36 33 400 479 telefonszámon.

 

Felhívjuk figyelmét további termékeinkre is melyek az emberi élet kiemelkedő eseményihez kapcsolódnak – esküvői meghívók, ültetőkártyák, vendégkönyv, esküvői bélyegzők. Tekintse meg kínálatunkat.

Minél több örömet ad valakinek akár egy képeslap által, annál több békességet és örömöt fog érzeni ott legbelül.

Döntsön még ma, rendeljen cégüntől karácsonyi képeslapot, örvendeztesse meg ismerősiet megtartva a hagyományt is egyben.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség