Mikor érdemes vicces esküvői meghívó szövegben gondolkodni?

Vicces esküvői meghívó szövegben akkor érdemes gondolkodni, ha Te és párod is jó humorérzékkel vagytok megáldva. Ha az első, ami vonzott a párodban a humora volt és jól illik a szerelmi történetetekhez a humor, akkor semmi akadálya nincsen annak, hogy vicces legyen az esküvői meghívótok is.

Ekkor teljesen helyénvaló lesz az, hogy miközben a családtagjaitok és barátaitok körül vesznek titeket az esküvőn, akkor a humor is megmaradjon. A 21. században nagyon fontos, hogy megtörjük az unalmat. A vicces meghívók jó választásnak bizonyulhatnak, hogy a vendégeitek is jól érezzék magukat már abban a pillanatban, amikor bejelentitek az esküvőtöket. A meghívótok nem csak az örömöt fogja közvetíteni, hanem azt is, hogy mennyire igyekeztek egy nem hétköznapi dolgot véghezvinni.

Összegyűjtöttünk pár vicces esküvői meghívó szöveghez illő példát

A szerelmi történetetek – meghívó

Az esküvő egyik legjobb része a szerelmetek története. Egy kávézó, ahol esetleg először láttátok meg egymást, egy egyetemi óra, ahol együtt tanultatok, vagy egy munkatárs, aki bemutatott titeket egymásnak egy céges rendezvényen. Miért ne osztanátok meg vendégeitekkel a szerelmetek történetét? Az vicces esküvői meghívó szövegébe nyugodtan beleszőhetitek megismerkedéseteket is.

Nem jöhetsz el az esküvőnkre – meghívó

Általában a párok a meghívott vendégekkel mennek el a templomba vagy a házaságkötő terembe, de azt is megtehetitek, hogy a szertartásra nem hívjátok meg a barátokat és a családtagjaitokat, hanem egyszerűen elszöktök a szertartásra. Természetesen a házasságkötést követő összejövetelre már érkezhetnek a meghívottak. Ez egy igen különleges ünnepélyes alkalom lesz, hiszen nem rendhagyó módon keltek egybe. A meghívó címe lehet az, hogy „Nem jöhetsz el az esküvőnkre”. Ez biztosan sokak kíváncsiságát fogja felkelteni. Elég vicces, ugye?

Ingyen sör és esküvő – meghívó

Ha az esküvő napján néhány hideg sört megisztok a vendégekkel, akkor biztosak lehettek abban, hogy jó hangulatú lesz az esküvőtök. Nagyon sok vicces meghívó tartalmaz ételekről vagy italokról szóló vicceket. A meghívó bővelkedjen a grafikai elemekben és a szívecskéket se felejtsétek le róla.

Semmi flanc, csak szerelem – meghívó

Nem minden vicces esküvői meghívónak kell humorosnak lennie. Választhattok egy bájosan egyszerű meghívót is, amelynek nagyon laza a szövegezése és amelyet egy különleges grafikával illusztráltok. Bónuszként a kártya hátoldalára felkerülhet egy kép vagy egy személyes megjegyzés, esetleg észrevétel a meghívottak számára.

Személyre szabott karikatúra – meghívó

Amikor elkészítenek egy karikatúrát akkor eltúlozzák az alany vonásait. Ez az egyik legjobb ötlet a vicces esküvői meghívókhoz, mivel a karikatúra természeténél fogva is viccesnek készül. Ezt ráadásul a vendégeitek is imádni fogják. A karikatúrán rajtatok kívül szerepelhet még néhány vicces jellemzőtök is.

Game Over – meghívó

Egy Game Over kártyával biztosak lehettek a sikerben, hiszen első pillanatban arra fognak gondolni a meghívottak, hogy a szakításotokról tájékoztatják őket. Ez azonban nem így van, hiszen a szívetek elrablásáról van szó. A szerelem köztetek még csak most kezdődik el igazán.

Vissza a múltba – meghívó

A vicces esküvői meghívók egyik legjobb ötlete, ha visszavisz a múltba. Küldj a vendégeknek és régi retro meghívót és hidd el jót fognak kacagni rajta. Ezeken a meghívókon régi fényképeket érdemes elhelyezni, amelyen például mind a ketten gyerekként szerepeltek. Egy különleges kartonpapír és esetleg pár szalag igazán fel fogja dobni ezt a meghívót. Készítsétek el igazi vintage hangulatban és akár egy bélyegzőt is tehettek rá.

Esküvői meghívó szöveg

 

Milyen játékokat szervezzetek a vicces esküvőre?

Nem elég a vicces esküvői meghívó szöveget kitalálni, hiszen magának az esküvőnek is tükröznie kell a vicces hangulatot. Ennek érdekében szervezettek pár vicces játékot a vendégekkel. Egy buta, de nagyon vicces interaktív kvízjátékba sokan fognak beszállni. A játék során tegyetek fel kérdéseket a vendégeknek, mint például azt, hogy mikor kaptátok el vajon a bárányhimlőt vagy hol csókolóztatok először. Nagyon fogják élvezni! Járjatok el pároddal egy vicces táncot, amely megnevetteti a vendégeket. Adjátok például elő a Dirty Dancing-et vicces koreográfiával. Vonjátok be a nagymamákat is az esküvőbe és járjanak el esetleg ők is egy táncot, vagy fonjatok virágból koszorúkat és kérjétek meg a nagyikat, hogy vegyék azt fel. Egy másik izgalmas játék lehet az, ha a ceremónia helyszínén gyerekkori fotókat szórtok szét, amelyet a vendégek megtalálnak és akár magukkal is vihetnek. Törekedjetek arra, hogy minél több vicces fotó kerüljön a kiválasztottak közé.

Esküvői meghívó szöveg

Egy jó humorral megfűszerezett esküvőn mindenki szívesen vesz részt, hiszen az unalmas hétköznapok mellett végre valami igazán különleges kikapcsolódásban lesz részük. Törekedjetek arra, hogy ne csak a vicces esküvői meghívó szöveg sikerüljön jól, hanem maga a program is.

Rólunk mondják

Független vélemények

Értékelés 5/5
Jó szolgáltatás, kiváló minőség. Picit drága a GLS futár (***) díja. Lehetne akár Foxpost automata is szállítási lehetőség. Csomagolás megfelelő volt, a termékek sértetlenül érkeztek.
01. 04. 2024
Értékelés 5/5
A meghívók gyönyörűek lettek, 4.munkanapon meg is érkezett . Kaptunk plussz 1-1 db meghívót és borítékot , nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel is
19. 04. 2024
Fizetési lehetőségek
Szállítási költség